Kiwi Photo Lens Mount Adapter LMA-PK(A)_FX

1 reviews | #272864

59,03
Morgen gratis in huis

Informatie

Kiwi Photo Lens Mount Adapter LMA-PK(A)_FX

Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis

30 dagen
bedenktijd

Heb je vragen? Tot 22:00 uur zijn we bereikbaar

Reviews (1)

Kiwi Photo Lens Mount Adapter LMA-PK(A)_FX 9,2 16969
Adapter met diafragmaring
Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Snelheid
Vormgeving
Ik heb al een Kipon adapter om mijn oude Pentax lenzen met diafragmaring op mijn Fujifilm camera te koppelen. Deze Kiwi adapter heeft echter een aan/uit diafragma ring zodat ook lenzen zonder handmatig regelbaar diafragma aan te sluiten zijn. Bij de meeste lenzen zonder diafragmaring staat het diafragma dicht, dus op f/16 of f/22 en de lens is daardoor nauwelijks inzetbaar. Met de ring op de Kiwi adapter kan het diafragma van de lens open gezet worden.

De lens is met open diafragma veel breder inzetbaar dan met gesloten diafragma. Ik kan met deze adapter bijvoorbeeld mijn SMC Pentax-DA 18-135mm f/3.5-5.6 op mijn Fujifilm X-T1 gebruiken met geopend diafragma. Diafragma instellen op tussenwaardes kan wel, maar is erg omslachtig omdat de ring een erg korte slag heeft en geen tussenstanden. Verder is de adapter degelijk gemaakt en sluit deze prima aan op de X-T1 body en op de Pentax lenzen.
Degelijk, sluit goed aan
Diafragmaring
Er zijn geen minpunten opgegeven

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren