Door drukte kan de bezorging van je bestelling langer duren. Onze afhaalpunten zijn geopend voor o.a. afhalen. Meer informatie

Cotton Carrier Steady Shot met Camera Vest - image 1
Cotton Carrier Steady Shot met Camera Vest - image 2
Cotton Carrier Steady Shot met Camera Vest - image 3
Cotton Carrier Steady Shot met Camera Vest - image 4

Informatie

Info

Kenmerken

- SteadyShot past in de mount op het cameravest
- Biedt solide platform voor uw opnamen
- Gebruik voor foto of video Fotografie
- Geen extra platen of klemmen vereist
- Geschikt voor 1/4 "schroefdraad snelkoppelingsklem
- Ook geschikt voor Video Fluid Head
- Aluminium / RVS koppelingen
- Vest One Size Fits All / Volledig instelbaar
- Vest is wasbaar / 1650 denier nylon

Reviews (1)

Fantastische oplossing, tv beelden bewijzen het!
Draagcomfort
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Vormgeving
Door een spierziekte en een aandoening aan mijn zenuwstelsel, kan ik niet meer fotograferen; ik kan de camera niet lang en stil genoeg meer voor mijn gezicht houden. Het Sophia Revalidatiecentrum in Den Haag had op een site in de VS de Cotton Carrier Steady Shot met Camera Vest gevonden als mogelijke oplossing. CameraNU.nl was zo aardig om de set voor mij te bestellen.

Omdat ook mijn schouder-, nek- en rugspieren zijn aangetast, wilde ik het graag vrijblijvend proberen om te kijken hoe het voelt en of het niet te belastend zou zijn. Vanaf het moment van aanpassen, tot het vastmaken van de camera voelde het goed en na het een tijdje te hebben gedragen, wist ik dat het totaalgewicht geen probleem was.

Na een paar keer de Cotton Carrier Steady Shot met Camera Vest te hebben gebruikt, kwam ik erachter, dat het handig is, om er de Manfrotto 357 Universal Sliding Plate op te bevestigen. Daardoor kan ik de camera eenvoudig wat van mij af schuiven, waardoor ik het beeld kan beoordelen of iets wijzigen aan de instellingen, zonder dat ik de camera hoef los te koppelen en weer vast te maken, wat dan toch weer belastend bleek te zijn. Deze combinatie maakt het helemaal af!

In mijn enthousiasme plaatste ik foto's op Facebook en daarop kwamen veel reacties. Ook van TV West, die mij belde en er deze reportage van maakte.

Meer media stortten zich er inmiddels op en dat maakt mij blij, omdat deze oplossing wellicht ook voor anderen handig is. Dat blijkt in elk geval wel uit de reacties die ik krijg uit het hele land. Gisteren heb ik - om nog wat meer te wennen - een middelgroot dartstoernooi gefotografeerd en dat ging ook prima. Nog een paar keer oefenen en ik kan ook het grotere werk weer aan. Ik ben CameraNU.nl en het Sophia Revalidatiecentrum erg dankbaar!
Licht in gewicht
Stevig
Écht one size fits all
Handige zakjes om wat dingetjes in mee te nemen
Kliksluitingen aan de linkerkant maken het aantrekken handig
Tip: het is gemakkelijker om beide scharnierpunten los te maken, de camera op de juiste positie te brengen en ze dan weer vast te zetten
De handleidingen zijn een tikje summier