OP=OP
Elinchrom Ranger Quadra Hybrid Set - Lead Case S - image 1
Elinchrom Ranger Quadra Hybrid Set - Lead Case S - image 2
Elinchrom Ranger Quadra Hybrid Set - Lead Case S - image 3
Elinchrom Ranger Quadra Hybrid Set - Lead Case S - image 4

Informatie

Info

RQ Hybrid Standard Head
Deze flitskop is de perfecte keus voor tijdens het fotograferen in de studio of op lokatie. Deze handzame flitskop van 281 gram is klein van formaat en heeft een kabel van 2,5e meter. Indien gewenst, zijn er langere netsnoeren te koop. De flitsbuis is gemakkelijk te vervangen door elke gebruiker.

Quadra Hybrid RX accu
De Quadra Hybrid RX is een compacte, draagbare accu met een capaciteit van 400Ws. De accu is geschikt voor gebruik in de studio of buiten op lokatie. Met de snelle oplaadtijden en de draadloze zender en ontvanger opties via de EL-Skyport, is het een perfect systeem. De nieuwste firmware draagt bij aan de continue kwaliteit Je kunt zelf bepalen welke batterij je gebruikt, de lead-gel batterij (3 kg) die bestand is tegen lage temperaturen of de lichtgewicht Li-Ion batterij (2 kg). De Quadra lead-gel batterij is bijgeleverd in deze set. Ook is er is een koffer meegeleverd om de set veilig op te bergen en mee te nemen.

Klik hier voor meer informatie.

Verschillende uitvoeringen

Van de Elinchrom Ranger Quadra sets bestaan verschillende uitvoeringen. Het verschil tussen deze sets zit hem in de stuur-unit, deze bestaat als een Ranger Quadra óf als een Ranger Quadra Hybrid. Het verschil tussen deze twee stuur-units is dat de Ranger Quadra Hybrid versie ALLE accu's kan doormeten en de spanning daarvan kan doorgeven bij de normale stuur-unit is dit echter niet mogelijk. Een Ranger Quadra met normale stuur-unit kan wel samenwerken met een Li-ion accu, maar deze kan echter niet doorgeven hoeveel restspanning de gebruikte accu nog heeft.

Verder is er verschil tussen de gebruikte accu's. De lood accu is handig voor mensen die veel in koude omstandigheden werken, maar heeft als nadeel dat deze veel zwaarder is dan een Li-ion accu. Een Li-ion accu is veel lichter maar heeft minder goede eigenschappen in koude omstandigheden.

Verschillen in de gebruikte accu:
Een lood accu is zwaar en zeer bestand tegen extreme koude en warmte.
Een Li-Ion accu is 1 kilo lichter, maar minder bestand tegen extreme temperaturen.

Verschillen tussen de gebruikte kop op deze accu's:
De normale (standaard) kop meet de stroom in een Lood accu perfect, maar geeft geen uitlezing van de reststroom in een Li-ion accu. De Hybrid kop heeft extra contacten tussen de accu en de kop zodat hij een accurate waarde geeft voor de restspanning, ongeacht de gebruikte accu.

Inhoud van de doos

Meegeleverde accessoires

- 1x Quadra Hybrid RX
- 1x Quadra Lead-Gel Battery
- 1x EL-Skyport Transmitter SPEED
- 2x RQ Hybrid Standard Head
- 2x Netsnoer (2,5e m)
- 1x RQ Set opbergkoffer
- Afkomstig van Elinchrom
- Twee jaar garantie

Reviews (0)

Dit product heeft op dit moment nog geen reviews. Ben je de eerste die een review schrijft?

Plaats een review

En maak kans op een cadeaubon van € 100,-

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires