OP=OP
Elinchrom Ranger Quadra Hybrid Lead Set - ECO-RQ Ringflash - image 1
Elinchrom Ranger Quadra Hybrid Lead Set - ECO-RQ Ringflash - image 2

Informatie

Info

De Elinchrom Ranger Quadra Hybrid Lead Set - ECO-RQ Ringflash is ideaal voor vele soorten fotografie: mode- en portretfotografie, maar ook medische fotografie. De accu is gemakkelijk mee te nemen aan de schouderriem. Je kunt zelf bepalen welke batterij je gebruikt, de lead-gel batterij (3 kg) die bestand is tegen lage temperaturen of de lichtgewicht Li-Ion batterij (2 kg). De Li-Ion batterij is standaard meegeleverd. Met de ingebouwde ontvanger en heb je geen extra EL-Skyport Receiver nodig. Je kunt van afstand de flitser af laten gaan en het vermogen en de groep instellen.

281504Quadra Ringflash ECO
De ringflitser is een ideaal attribuut om schaduwloos te fotograferen. Wanneer de flitser gekoppeld zit aan het supersnelle B-kanaal op de accu, zijn sluitertijden tot 1/2500e te behalen. Met het gewicht van 1 kg en het 2,5e meter lange netsnoer, blijft de ringflitser handzaam in gebruik. De binnenste diameter is 9,5e cm, waardoor de flitser bruikbaar is in combinatie met een groot aantal flitsers en objectieven. Er is ook een witte diffusor kap meegeleverd om het licht nog zachter te maken en meer te verspreiden.

Klik hier voor meer informatie.

Verschillende uitvoeringen

Van de Elinchrom Ranger Quadra sets bestaan verschillende uitvoeringen. Het verschil tussen deze sets zit hem in de stuur-unit, deze bestaat als een Ranger Quadra óf als een Ranger Quadra Hybrid. Het verschil tussen deze twee stuur-units is dat de Ranger Quadra Hybrid versie ALLE accu's kan doormeten en de spanning daarvan kan doorgeven bij de normale stuur-unit is dit echter niet mogelijk. Een Ranger Quadra met normale stuur-unit kan wel samenwerken met een Li-ion accu, maar deze kan echter niet doorgeven hoeveel restspanning de gebruikte accu nog heeft.

Verder is er verschil tussen de gebruikte accu's. De lood accu is handig voor mensen die veel in koude omstandigheden werken, maar heeft als nadeel dat deze veel zwaarder is dan een Li-ion accu. Een Li-ion accu is veel lichter maar heeft minder goede eigenschappen in koude omstandigheden.

Verschillen in de gebruikte accu:
Een lood accu is zwaar en zeer bestand tegen extreme koude en warmte.
Een Li-Ion accu is 1 kilo lichter, maar minder bestand tegen extreme temperaturen.

Verschillen tussen de gebruikte kop op deze accu's:
De normale (standaard) kop meet de stroom in een Lood accu perfect, maar geeft geen uitlezing van de reststroom in een Li-ion accu. De Hybrid kop heeft extra contacten tussen de accu en de kop zodat hij een accurate waarde geeft voor de restspanning, ongeacht de gebruikte accu.

Inhoud van de doos

Meegeleverde accessoires

- 1x Quadra Hybrid RX
- 1x Quadra Ringflash ECO
- 1x EL-Skyport Transmitter SPEED
- 1x Quadra verlengkabel
- Afkomstig van Elinchrom
- Twee jaar garantie

Reviews (0)

Dit product heeft op dit moment nog geen reviews. Ben je de eerste die een review schrijft?

Plaats een review

En maak kans op een cadeaubon van € 100,-

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires