Acties bij dit product

5 jaar garantie
Op dit product krijg je bij ons 5 jaar garantie

Informatie

Vuze XR Dual VR Camera Zwart

Kenmerken van de Vuze XR Dual VR Camera

 • Dual mode 2D 360 graden en 3D VR 180 graden video
 • 5.7K 30fps of 4K 60fps/30fps video opnemen
 • 4K in-camera stitching, 5.7K desktop stitching
 • 18 megapixel 5760 x 3260 pixels fotoresolutie
 • Twee 210 graden f/2.4 fisheye lenzen
 • Livestreamen naar Youtube en social media
 • Smartphone- en desktopbewerkingssoftware
 • Verschillende effecten en bestandsformaatconversie

Inhoud van de doos

Bij de Vuze XR Dual VR Camera in de doos

 • USB-A naar USB-C kabel
 • Draagtas
 • Draagriem
 • Gebruiksaanwijzing

Reviews (1)

Veel potentie, maar slechte uitwerking
Beeldkwaliteit
Beeldstabilisatie
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Vormgeving
Gemixte gevoelens bij dit product. Het begint er al mee dat er een micro SD kaart in moet die op hun site aangegeven staat als getest. Ik had nog een micro SD kaartje liggen en dan doet hij dus gewoon niets. Je kan er dan ook niets mee, dus kijk goed welke micro SD je nodig hebt. Gelukkig levert CameraNU snel, dus de volgende dag had ik een geschikt kaartje en dacht ik dat de lol kon beginnen. Na wat geklungel met WiFi instellingen is de camera dan eindelijk te bedienen. WiFi wachtwoord is 12345678 en ondanks dat ze aangeven dat je dit kan aanpassen is dat nergens terug te vinden. Dus als je iemand ziet met een VuzeXR, dit is het wachtwoord.....

De camera zelf is degelijk gemaakt. Voelt goed in de hand en via de app is hij prima te bedienen.

Maar dan wil je de gemaakte beelden bekijken. Het liefst in je VR bril. Dat is de reden dat we een 360/180-3D camera kopen toch? Ja, dan begint dus de ellende... Je moet de software op je computer installeren want de beelden moeten door die software nog gerenderd worden. De software is zo buggy als maar kan met de ene error na de andere en als je dan na 3 uur vloeken eindelijk een filmpje hebt weten te renderen moet je hem nog in je VR bril zien te krijgen. Heb je een moderen Oculus Quest2 en die aangesloten via link? Nou, succes om de video daar op te krijgen. Via omwegen en 20 fora te hebben bezocht heb ik een work around weten te vinden om de beelden op de bril te krijgen. En dan is het eindelijk na 5 uur klooien gelukt om een 3D video te kijken die je zelf hebt gemaakt. Vol met beeldruis, want de sensor is niet al te best, maar trots dat het eindelijk is gelukt.

Dus conclusie: prima camera voor het geld, maar het gebruiksgemak is ver, heeeel ver te zoeken. Iets wat met software updates is op te lossen lijkt mij, dus maar even afwachten welke kant Vuze op gaat.
Degelijke camera
Zowel 360 graden als 3D 180
Niet direct aan te sluiten op je VR bril
Buggy software die je verplicht moet gebruiken
Gebruiksgemak ver te zoeken

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Bij CameraNU.nl heb je de mogelijkheid jouw nieuwe foto- en video apparatuur uitgebreid te verzekeren. Met ons verzekeringspakket is jouw aankoop optimaal beschermd.  

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking


Lees meer over verzekeren
De huidige prijs kun je bovenaan deze pagina zien. Benieuwd of er nog aanbiedingen zijn? Onder de productafbeelding kun je terecht voor alle aanbiedingen of cashbacks die op dit moment geldig zijn voor dit product.
De huidige voorraad is bovenaan deze pagina te zien. Hierin geven wij aan of het product wel of niet op voorraad is en wat de verwachte levertijd is. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. Bij een pre-order geven we een indicatie wanneer we verwachten met de levering te kunnen beginnen.
Voor bijpassende accessoires zoals een cage, filter, accu, case of een battery grip kun je kijken onder het kopje accessoires. Daar zie je accessoires geschikt voor deze camera. Zo weet je zeker dat je een compatibele accessoire koopt bij jouw product.
Ons tweedehands assortiment verandert continu. Dit is natuurlijk onderhevig aan de voorraad die we tweedehands aangeboden krijgen. We hebben de Vuze XR Dual VR Camera Zwart op dit moment niet als tweedehands in onze voorraad. We krijgen er dagelijks nieuwe occasions bij, dus het kan zeker lonen om af en toe ons tweedehands aanbod te bekijken.
Bij CameraNU.nl koop je niet alleen het beste materiaal, je kunt het ook huren! Je kan bij CameraNU.nl video- of fotocamera's huren, maar ook de objectieven en een ruim aanbod aan accessoires. Bekijk alle verhuurproducten via deze link