Yongnuo YN-1410 LED Video Camcorder Light - image 1
Yongnuo YN-1410 LED Video Camcorder Light - image 2
Yongnuo YN-1410 LED Video Camcorder Light - image 3

Informatie

Yongnuo YN-1410 LED Video Camcorder Light

Kenmerken

- Voorzien van 140 heldere LED's
- Helderheid in zestien stappen regelbaar
- Kleurtemperatuur van 5500K (aan te passen met kleurenfilter)
- Geschikt voor: Canon, Nikon, Pentax en Panasonic
- Werkt op zes AA-batterijen of een Sony NP-F serie accu
- Voeding 7.2-9 Volt, 2 Ampère
- Afmeting van 135 x 105 x 55 mm
- Gewicht van 285 gram

Specificaties

Merk Yongnuo
Lichtbron LED
Type On-camera
Kit
Laat alle specificaties zien

Inhoud van de doos

In de doos

- Hotshoe-voetsteun
- CTO-kleurenfilter
- Diffuus filter
- Batterijconverter
- Handleiding
- Afkomstig van Yongnuo
- Twee jaar garantie

Voordeelsets

Yongnuo YN-1410 LED Video Camcorder Light + Sony NP-F970 accu (Merk Nitecore)
Yongnuo YN-1410 LED Video Camcorder Light + Sony NP-F970 accu (Merk Nitecore)
Je bespaart 6% op de accessoires!
Morgen in huis
101,92
98,62
Yongnuo YN-1410 LED Video Camcorder Light + Sony NP-F970 accu (Merk Nitecore) + Jupio Single Charger + Jupio Charger Plate voor Sony NP-FM50/FM55H/FM500H/F550/F750/F960/F970
Yongnuo YN-1410 LED Video Camcorder Light + Sony NP-F970 accu (Merk Nitecore) + Jupio Single Charger + Jupio Charger Plate voor Sony NP-FM50/FM55H/FM500H/F550/F750/F960/F970
Je bespaart 8% op de accessoires!
Morgen in huis
126,77
120,38

Reviews (1)

Betere films in moeilijke situaties
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Vermogen
Vormgeving
Op een locatie waar vooral sfeerverlichting aanwezig is, betere beelden kunnen schieten. De lamp hoefde maar beperkt open om beter beeld te hebben én ook de sfeerverlichting niet teniet te doen.

Wel heftig dat er 6 AA-batterijen nodig zijn. De aan/uit-knop zit verwerkt in de draaiknop om de lichtsterkte te regelen. Als je de lamp neerlegt of in tas stopt, is de kans groot dat de lamp ongevraagd aan gaat.
Oranje filter toegevoegd
Aan/uit-knop is te gevoelig

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires

Handig om te weten

De huidige prijs kun je bovenaan deze pagina zien. Benieuwd of er nog aanbiedingen zijn? Onder de productafbeelding kun je terecht voor alle aanbiedingen of cashbacks die op dit moment geldig zijn voor dit product.
De huidige voorraad is bovenaan deze pagina te zien. Hierin geven wij aan of het product wel of niet op voorraad is en wat de verwachte levertijd is. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. Bij een pre-order geven we een indicatie wanneer we verwachten met de levering te kunnen beginnen.
Voor bijpassende accessoires zoals een cage, filter, accu, case of een battery grip kun je kijken onder het kopje accessoires. Daar zie je accessoires geschikt voor deze camera. Zo weet je zeker dat je een compatibele accessoire koopt bij jouw product.
Ons tweedehands assortiment verandert continu. Dit is natuurlijk onderhevig aan de voorraad die we tweedehands aangeboden krijgen. We hebben de Yongnuo YN-1410 LED Video Camcorder Light op dit moment niet als tweedehands in onze voorraad. We krijgen er dagelijks nieuwe occasions bij, dus het kan zeker lonen om af en toe ons tweedehands aanbod te bekijken.
Bij CameraNU.nl koop je niet alleen het beste materiaal, je kunt het ook huren! Je kan bij CameraNU.nl video- of fotocamera's huren, maar ook de objectieven en een ruim aanbod aan accessoires. Bekijk alle verhuurproducten via deze link