Hoe gaat CameraNU.nl om met het Coronavirus? Lees onze updates hier.

Olympus OM-D E-M1X systeemcamera Zwart + 12-40mm PRO + 40-150mm PRO

3 reviews | #2946415

4.499,-
Dinsdag gratis in huis

Acties bij dit product

Gratis 17mm PRO lens t.w.v. 1188 euro

Gratis 17mm PRO lens t.w.v. 1188 euro
Krijg nu gratis het Olympus M.Zuiko Digital ED 17mm f/1.2 PRO objectief bij aankoop van deze camera. Bekijk de actievoorwaarden en claim je lens. De actie loopt van 15 mei t/m 31 juli 2020.

Camera inruilen?

Camera inruilen?
Ruil je huidige camera in bij CameraNU.nl en gebruik de inruilwaarde als voordeel op je volgende aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Alle ingeruilde apparatuur wordt door ons nauwkeurig getest zodat u er nog vele jaren plezier van kunt hebben. Heeft u zelf nog materiaal liggen wat u niet gebruikt? Gebruik dan ons inruilformulier om een eerste offerte aan te vragen. Kom geregeld langs om even een blik te werpen op de tweedehands voorraad, want we hebben geregeld juweeltjes van camera's en objectieven in de lijst staan! In het menu links kunt u direct per merk of type verder navigeren!

5 jaar garantie
Op dit product krijg je bij ons 5 jaar garantie

Informatie

Olympus OM-D E-M1X systeemcamera Zwart + 12-40mm PRO + 40-150mm PRO

Olympus M.Zuiko Digital ED 40-150mm f/2.8 PRO objectief

De Olympus M.Zuiko Digital ED 40-150mm f/2.8 PRO was het eerste professionele Micro Four Thirds-objectief van Olympus met een lichtsterkte van f/2.8 over het gehele bereik. De 40-150mm heeft bovendien een zeer weerbestendig ontwerp en is voorzien van een statiefgondel zodat je het geheel van camera en objectief veilig en stabiel op een statief kunt plaatsen.

Razendsnel en stil

De automatische scherpstelling wordt aangedreven door een Dual Voice Coil Motor systeem waarbij twee lensgroepen elk worden aangedreven door een eigen motor. Dit resulteert in een razendsnelle en bijna geruisloze scherpstelling.

Olympus M.Zuiko Digital ED 12-40mm f/2.8 PRO objectief Zwart

Het Olympus M.Zuiko Digital ED 12-40mm f/2.8 PRO objectief is ontworpen om tegemoet te komen aan de strenge eisen van professionele fotografen. Het objectief is inzetbaar als groothoek- en portretlens en is compatibel met Micro Four Thirds-systemen. Het objectief heeft een brandpuntsafstand van 12-40mm en een constante diafragma van f/2.8 over het gehele bereik.

Professioneel

Wanneer het ED 12-40mm f/2.8 objectief wordt gecombineerd met een Olympus OM-D systeemcamera beschik je over een geweldige standaard zoomlens met een enorm snelle autofocus. Het objectief heeft een compact en lichtgewicht ontwerp en is voorzien van een stof- en spatwaterdichte constructie, waardoor professioneel gebruik mogelijk is onder de meest uiteenlopende omstandigheden.

Inhoud van de doos

Bij deze Olympus OM-D E-M1X systeemcamera in de doos

 • Olympus M.Zuiko Digital ED 12-40mm f/2.8 PRO objectief Zwart
 • Olympus M.Zuiko Digital ED 40-150mm f/2.8 PRO objectief
 • Lensdoppen
 • Zonnekappen
 • Lenspouches
 • 2x BCH-1 batterijlader
 • 2x BLH-1 oplaadbare lithium-ion batterij
 • Schouderriem
 • Micro Four Thirds-kap (BC-2)
 • CP-1 kabelbeveiliging
 • CC-1 kabelclip
 • CB-USB11 USB-kabel
 • Gebruiksaanwijzing

Reviews (3)

Een 'beest' van een camera
Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Snelheid
Vormgeving
Ik heb een half jaar geleden lang getwijfeld over de aanschaf van deze camera. Hij is, voor MFT begrippen, fors, duur en zwaar. En heb ik spijt? Absoluut niet. De camera heeft mijn verwachtingen overtroffen. Zo veel zelfs dat ik mijn Canon FF heb verkocht en een aantal lenzen heb ingeruild voor MFT lenzen (prima service overigens weer van CameraNu).

Dat deze camera niet alleen bedoeld is voor wildlife fotografen vanwege zijn snelheid, is me duidelijk geworden toen ik landschappen in High Res ging fotograferen. Hoewel het dynamisch bereik wel minder is dan FF, vangt de High Res mode veel daarvan op. Ik heb foto's vergeleken op een duur Eizo scherm en zie nauwelijks verschil. In scherpte zie ik helemaal geen verschil.

Een ander punt waar ik over twijfelde was macrofotgrafie. Nu was de scherpte me al goed bevallen en ook voor macro is de High Res optie goed te gebruiken. Maar Olympus heeft in deze camera ook focusstacking. Wat een geweldig resultaat geeft dit. Van voor tot achter scherp op 1:1 of meer met tussenringen.

En dan de andere slimmigheden die zijn ingebouwd zoals een ND filter. Heerlijk als je op pad bent en niet de filterset bij je hebt. Om dan toch beweging in het water te krijgen met behulp van deze optie is fantastisch.
En wat te denken van livebulb, livetime en live composite. Heerlijk om gelijk in het donker te zien hoe het resultaat er uit komt te zien.

Ik had niet verwacht dat ik FF zou 'kunnen" verlaten voor MFT. De camera verrast me elke keer weer. En dan heb ik het nog niet eens over de snelheid en pro-capture bij het fotograferen van vogels.

Kortom: In alle opzichten een "beest" van een camera.

En een ander belangrijk punt: Apparatuur meesjouwen is nu een stuk prettiger voor mijn rug. Maar dit ligt natuurlijk niet alleen aan de camera, maar vooral aan het minder gewicht in goede lenzen. Deze zijn echt veel lichter dan bij Canon.
Snelheid
kwaliteit
degelijkheid
slimme opties
etc. etc.
Menu is wel erg uitgebreid

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Bij CameraNU.nl heb je de mogelijkheid jouw nieuwe foto- en video apparatuur uitgebreid te verzekeren. Met ons verzekeringspakket is jouw aankoop optimaal beschermd.  

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking


Lees meer over verzekeren