Think Tank Logistics Manager 30

2 reviews | #306124
Think Tank Logistics Manager 30 - image 1
Think Tank Logistics Manager 30 - image 2
Think Tank Logistics Manager 30 - image 3
Think Tank Logistics Manager 30 - image 4

559,95
Morgen gratis in huis

Informatie

Think Tank Logistics Manager 30

Kenmerken

- Kleur: Zwart
- Aantal handgrepen: 3
- Binnenafmetingen: 35 x 70 x 21 - 25cm 
- Buitenafmetingen: 40 x 76 x 29cm
- Regenhoes bijgeleverd: Ja
- Gewicht: 7,3 - 9,1kg

Reviews (2)

De logistieke oplossing
Kwaliteit
Als je fotografische uitrusting is uitgegroeid en daarvoor twee rugtassen nodig hebt om je spullen te vervoeren kan dat lastig en zwaar zijn. Zo ga ik natuurlijk niet op een fotografische tocht, dat zou te gek zijn, maar verkas wel zeer regelmatig naar een andere locatie om te wonen, logeren of te werken. En dan is het wél lastig en zwaar om je uitrusting, naast je persoonlijke uitrusting en je laptop, te vervoeren.

Nu ik de Tink Tank Logistics Manager 30 als reiskoffer heb aangeschaft heb ik gelijk dé logistieke oplossing in bezit. Alles kan er overzichtelijk in. Het rolt en lijkt niet op een fotokoffer maar op een normale reiskoffer. Een lege fotorugzak gaat ook altijd mee om eenmaal op de locatie waar ik bivakkeer datgene uit de Tink Tank Logistics Manager 30 te kiezen wat ik nodig heb voor datgene wat ik wil fotograferen en dat mee te nemen in de rugtas. Voor mij is de Tink Tank Logistics Manager 30 dé logistieke oplossing. Ben er blij mee.

Er is een overvloed aan verdeelschotjes in verschillende maten waarmee je de koffer kan indelen naar eigen smaak. De koffer is wel diep en daarom heb ik met polyethyleen de vakken opgevuld. Hiermee voorkom ik dat de apparatuur niet bewegen kan wanneer de koffer rechtop gezet en vervoerd wordt.

In de binnenkant van de klep zitten drie vakken, één grote en twee klein om kleine, niet te dikke accessoires, in te stoppen (b.v. regenhoezen voor de koffer zelf en voor camera en lens, lensdoppen of lenspen, lensdoekjes of blaasbalg. Aan de buitenkant zijn drie afsluitbare vakken. Eén organizer vak voor allerhande persoonlijke spulletjes maar kan net zo goed worden gebruikt voor accessoires voor de fotografie. Denk aan batterijen en opladers etc. Zelfs aan je statief(ven) is gedacht. Deze kan je bevestigen aan de zijkanten.
Al met al, ideaal voor mij. Voor jou ook?
Grote koffer om te reizen
Ideale rolkoffer om te vervoeren
Veel ruimte voor al je apparatuur
Overzichtlijk in te delen
Alles in één
Afgezien van de diepte wat eenvoudig is op te lossen, geen minpunten

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires