Door drukte kan de bezorging van je bestelling langer duren. Onze winkels zijn open voor Click&Collect en service. Meer informatie

Acties bij dit product

Lens inruilen? Stuur gratis op!

Lens inruilen? Stuur gratis op!
Ruil je lens in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens gratis naar ons op of lever het af in onze winkels.

5 jaar garantie
Op dit product krijg je bij ons 5 jaar garantie

Informatie

Zeiss Compact Prime CP.3 XD 15mm T2.9 PL-vatting met eXtended Data

ZEISS eXtended Data (XD)-technologie

Door Cooke's /i lens metadata protocol te combineren met ZEISS-specifieke datasets voor elke lens, kunnen brandpuntsafstand, scherpstelpositie, diafragma-instelling en scherptediepte-informatie naar een breed scala aan camera's en productie-apparatuur worden verzonden. Alle informatie wordt in realtime verzonden via de contactpunten op de PL-vatting en de 4-pins LEMO-poort op de behuizing van het objectief en wordt vastgelegd voor elk individuele frame.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor nauwkeurig scherpstellen in combinatie met een afstandsmeter of worden opgenomen naast de videobeelden om te worden gebruikt in post-productie. Met name door de opname van ZEISS-specifieke gegevenssets maken het gebruik van DITs mogelijk om met Pomfort of DaVinci Resolve software opgenomen beelden te analyseren om vervorming en shading in post-productie te verwijderen.

Een voordeel van dit systeem is dat een productieteam tijd bespaart in pre-productie die normaal wordt besteed aan het handmatig in kaart brengen van de vervorming van elke lens met focusgrafieken. De eXtended Data-workflow is niet alleen nauwkeurig maar ook sneller en bespaart zowel tijd als geld op producties, zeker bij producties die gebruikmaken van VFX.

Kenmerken van de Zeiss Compact Prime CP.3 XD 15mm T2.9

  • PL-mount met eXtended Data
  • Bedekt het full-frame formaat
  • Tandringen voor scherpstelling en diafragma
  • T2.9 tot T22 diafragmabereik

Zeiss vijf jaar garantie

Inhoud van de doos

Bij de Zeiss Compact Prime CP.3 XD 15mm T2.9 in de doos

  • Lensdoppen

Reviews (0)

Dit product heeft op dit moment nog geen reviews. Ben je de eerste die een review schrijft?

Plaats een review

En maak kans op een cadeaubon van € 100,-

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Bij CameraNU.nl heb je de mogelijkheid jouw nieuwe foto- en video apparatuur uitgebreid te verzekeren. Met ons verzekeringspakket is jouw aankoop optimaal beschermd.  

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking


Lees meer over verzekeren