Zeiss Compact Prime CP.3 XD 21mm T2.9 PL-vatting met eXtended Data

#3098107

6.050,-
Levertijd onbekend

Informatie

Zeiss Compact Prime CP.3 XD 21mm T2.9 PL-vatting met eXtended Data

ZEISS eXtended Data (XD)-technologie

Door Cooke's /i lens metadata protocol te combineren met ZEISS-specifieke datasets voor elke lens, kunnen brandpuntsafstand, scherpstelpositie, diafragma-instelling en scherptediepte-informatie naar een breed scala aan camera's en productie-apparatuur worden verzonden. Alle informatie wordt in realtime verzonden via de contactpunten op de PL-vatting en de 4-pins LEMO-poort op de behuizing van het objectief en wordt vastgelegd voor elk individuele frame.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor nauwkeurig scherpstellen in combinatie met een afstandsmeter of worden opgenomen naast de videobeelden om te worden gebruikt in post-productie. Met name door de opname van ZEISS-specifieke gegevenssets maken het gebruik van DITs mogelijk om met Pomfort of DaVinci Resolve software opgenomen beelden te analyseren om vervorming en shading in post-productie te verwijderen.

Een voordeel van dit systeem is dat een productieteam tijd bespaart in pre-productie die normaal wordt besteed aan het handmatig in kaart brengen van de vervorming van elke lens met focusgrafieken. De eXtended Data-workflow is niet alleen nauwkeurig maar ook sneller en bespaart zowel tijd als geld op producties, zeker bij producties die gebruikmaken van VFX.

Kenmerken van de Zeiss Compact Prime CP.3 XD 21mm T2.9

  • PL-mount met eXtended Data
  • Bedekt het full-frame formaat
  • Tandringen voor scherpstelling en diafragma
  • T2.9 tot T22 diafragmabereik

Acties bij dit product

5 jaar garantie
Op dit product krijg je bij ons 5 jaar garantie

Inhoud van de doos

Bij de Zeiss Compact Prime CP.3 XD 21mm T2.9 in de doos

  • Lensdoppen

Reviews (0)

Dit product heeft op dit moment nog geen reviews. Ben je de eerste die een review schrijft?

Plaats een review

En maak kans op een cadeaubon van € 100,-

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
  • Morgen in huis
  • 9,95 6,66
Terug naar alle accessoires

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren