Godox Speedlite TT685 Olympus/Panasonic X2 Trigger kit

2 reviews | #3154137

Kies je uitvoering

284,-
235,-
Tijdelijk uitverkocht

Acties bij dit product

Gratis toegang Fotofair!

Gratis toegang Fotofair!
Ontvang een gratis toegangskaartje voor de Fotofair bij CameraNU.nl. Lees hier hoe je een gratis kaartje krijgt!

Flitser inruilen?

Flitser inruilen?
Ruil je flitser in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je flitser naar ons op of lever het af in onze winkels.

5 jaar garantie
Op dit product krijg je bij ons 5 jaar garantie

Productomschrijving

Godox Speedlite TT685 Olympus/Panasonic X2 Trigger kit

Godox X2 transmitter

De Godox X2 transmitter is compatibel met Godox flitsers en studioflitsers met een ingebouwd Godox X Wireless Radio System. De X2 biedt een stabiele, betrouwbare en effectieve real-time signaaloverdracht, waardoor het een goede keuze is voor fotografen met verschillende belichtingsbehoeften.

Gebruiksvriendelijk ontwerp en gemakkelijk in gebruik

De trigger is uitgerust met een helder LCD-scherm met verlichting. Het beschikt over vijf groepeninstelknoppen en drie functietoetsen waarmee je de trigger snel instelt. De Godox X2 wordt op de camera vergrendeld met de quick lock flitsschoen.

Bluetooth-ondersteuning

Via bluetooth verbind je jouw iOS of android smartphone of tablet met de Godox X2 om na het downloaden van de gratis GodoxPhoto App de flitsmodus, het flitsvermogen, de instellamp-modus en de piep van Godox flitsers etc. te regelen.

Storingsvrije en betrouwbare werking

De Godox X2 trigger beschikt over 5 groepen, 32 kanalen en toegang tot 99 draadloze ID-instellingen om interferentie met andere nabijgelegen systeem te beperken. Triggeren is ook mogelijk via de 3.5mm PC-sync-poort.

TTL autoflash en professionele functies

De X2 ondersteunt TTL autoflash, High Speed Sync tot 1/8000s, handmatige modus, flitsbelichtingscompensatie, aanpassing van de belichtingsparameters via de mobiele app, scaninstelling, one-shot en multi-shot instellen, aansturing van modelleringslampen, aanpassen van het flitsvermogen van alle groepen tegelijk etc. De nieuw toegevoegde scaninstellingsfunctie helpt bij het automatisch detecteren van het kanaal met de minste interferentie.

Toekomstbestendig

De Godox X2 transmitter ondersteunt firmware-upgrade via de toekomstbestendige USB Type-C-poort.

Kenmerken van de Godox Speedlite TT685

 • Biedt ook ondersteuning voor TTL
 • Richtgetal van 60 op ISO 100 en 200mm
 • Automatisch of handmatig zoomen van 20-200mm
 • Met groothoekdiffuser en uittrekbare reflector
 • Master en slave functie via 2.4Ghz kanaal
 • High Speed Synchronisatie met 1/8000s
 • Snelle oplaadtijd tussen de 0.1-2.6s
 • Helder LCD-display met verlichting

Inhoud van de doos

Bij de Godox TT685 flitser in de doos

 • Mini stand
 • Case
 • Godox X2 transmitter

Reviews (2)

Erg veel mogelijkheden voor erg weinig geld

Degelijkheid
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Mogelijkheden
Snelheid
In combinatie als set bij elkaar met statiefje / zandzak en lichtbox 60x60 cm + Godox X PRO-O transmitter + nog los erbij gekocht een 2e TT685 flitser. Als tegenhanger van de eigen Panasonic merk flitsers een lachertje qua prijs. Al die spullen bij elkaar kost minder dan één vergelijkbare Panasonic flitser. In gebruik met Panasonic S1R - TTL belichting werkt uitstekend samen met de camera.

Toch kent deze „vreemd merk“ flitser beslist ook zijn nadelen. De auto zoomreflector van de flitser klopt niet met de zoomstanden van de Lumix F 4.0 / 24-105 mm zoomlens.

De zoomreflector pakt langere brandpunt-stapjes dan de lens zelf. Reflector start bij 28mm en bij de lens op 70mm staat de flitsreflector al op 105mm. Vooral in de groothoekstand valt er op deze wijze te veel licht af, naar de randen toe. Bovendien is de lichtverdeling van de flitser IMO niet egaal genoeg (met name bij korte brandpunten).

Door met tape 2-3 laagjes plastic van een boterhamzakje voor de reflector te plakken, worden beide nadelen beter gecompenseerd. Je kunt ook de groothoekreflector van de flitser zelf nog gebruiken, maar dan wordt het licht altijd erg ver verspreid (14mm), en kost je dat snel aan flitsvermogen.

Bij gebruik „los“ van de camera in combinatie met de Godox X PRO-O transmitter, reageert de zoomreflector van de flitser net weer in een ander bereik, en neemt juist telkens een stapje meer groothoekiger dan de zoomstand van de lens zelf. Dat is minder erg als „andersom“, meer tele bij direct gebruik van de flitser op de camera. (Ik zal bij Godox eens aansturen op een fimware-update).

Echter los van de camera stel je beter de zoomstanden van de reflector handmatig in, omdat je daarbij vaak al lichtvormers of flitslicht indirect gebruikt.

In ieder geval een breed scala aan mogelijkheden.
TTL belichting werkt uitstekend samen met de camera.
Veel mogelijkheden
Zeer gunstig geprijsd
Auto zoomreflector flitskop niet in overeenstemming met zoomstanden van een zoomlens

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires

Verzeker je product

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Bij CameraNU.nl heb je de mogelijkheid jouw nieuwe foto- en video apparatuur uitgebreid te verzekeren. Met ons verzekeringspakket is jouw aankoop optimaal beschermd.  

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking


Lees meer over verzekeren