Nedis Wildlife Camera 16mp - image 1
Nedis Wildlife Camera 16mp - image 2
Nedis Wildlife Camera 16mp - image 3
Nedis Wildlife Camera 16mp - image 4
Nedis Wildlife Camera 16mp - image 5
Nedis Wildlife Camera 16mp - image 6
Nedis Wildlife Camera 16mp - image 7
Nedis Wildlife Camera 16mp - image 8
Nedis Wildlife Camera 16mp - image 9

Informatie

Nedis Wildlife Camera 16mp

Kenmerken van de Nedis Wildlife Camera 16mp

  • 16 megapixel resolutie voor opnames van hoge kwaliteit
  • Videoresolutie van 1920x1080 pixels
  • Gemakkelijk te bedienen knoppen
  • Geïntegreerde LCD-display
  • Gaat automatisch aan en uit
  • Kan maandenlang in stand-by
  • Micro-SD-geheugenkaartsleuf (maximaal 32GB)

Specificaties

Merk Nedis
Type product Wildcamera
Fabrieksgarantie 2 jaar

Inhoud van de doos

Bij de Nedis Wildlife Camera 16mp in de doos

  • USB-kabel
  • Bevestigingsband
  • Handleiding

Voordeelsets

Nedis Wildlife Camera 16mp + Panasonic Eneloop Mignon AA-Batterijen 1900mAh - 4 stuks
Nedis Wildlife Camera 16mp + Panasonic Eneloop Mignon AA-Batterijen 1900mAh - 4 stuks
Je bespaart 8% op de accessoires!
Maandag gratis in huis
85,95
84,59
Nedis Wildlife Camera 16mp + Panasonic Eneloop Lader BQ-CC55 + 4 AA-batterijen 2500mAh
Nedis Wildlife Camera 16mp + Panasonic Eneloop Lader BQ-CC55 + 4 AA-batterijen 2500mAh
Je bespaart 8% op de accessoires!
Maandag gratis in huis
104,95
102,07

Reviews (6)

Een product met een goede prijs-kwaliteitverhouding
Heb deze camera aangeschaft voor wildfotografie, om te bepalen welk dier hoe laat ergens langs trekt, maar ben daar nog niet verder mee gekomen dan mijn achtertuin. Met de test opnamen stond ik (als wildfotograaf) verbaasd wat er 's nachts door mijn tuin trekt en erin afspeelt.

Ondertussen ben ik aardig wat verder met oefenen en ben aardig wat hindernissen tegen gekomen. Eén daarvan is dauw...(oorzaak "moedertje natuur") Dit is heel erg simpel op te lossen door regelmatig een anti-condens doekje over de lens te halen (het laagje spoelt er met regen vanaf).

Geur en/of gewenning..... Als je de camera plaatst, moet je niet verwachten dat je morgen al beelden hebt. De beesten zien een nieuw vreemd object in hun "huiskamer" en kijken eerst de "kat uit de boom". Het duurt een paar dagen voordat ze hun normale gedrag weer aannemen (dit gebeurt ook als je de camera verplaatst).

Plaatsing van de camera..... Bij de camera wordt een bevestigingsband geleverd. Heel mooi voor in het bos, maar in je tuin staat niet op iedere 2 meter een boom. Dit is heel erg simpel op te lossen door een klein tafelstatief te gebruiken. (let hierbij wel op dat je een statief neemt, dat je met tentharingen vast kunt zetten anders verandert het hele zaakje (zeker met marters) in een stuk "speelgoed").

De modus foto/video..... De kwaliteit is overdag redelijk. Maar vergelijk het zeker niet met een DSLR... (kan ook niet voor de prijs). In de nachtzicht modus, valt het beeld echter tegen. De belichting is zeer gecentreerd, waardoor je alleen in de middelste 1/3 een goed beeld krijgt. (ik zoek nog uit of dit is op te vangen met een 2e IR lamp)

Dan nog foto/video opnamen, of beide... Ik heb (persoonlijk) de foto's uitgeschakeld (bij nacht zeer slecht). De videostand geeft in het duister wel mooie beelden (korte afstanden binnen 3 meter, verder nog niet geprobeerd). Daarnaast maakt de camera eerst de foto (of foto's, max 3) waardoor je het mooie deel op de video mist (keuze aan de gebruiker).

Bedieningsgemak..... Dit is wel een puntje....
De bediening zelf is totaal geen probleem. Taal selecteren en het hele menu doorlopen. (stel ook de datum en tijd goed in en CONTROLEER dat die juist is onthouden, ook na het vervangen van de baterijen). Het minpuntje zit in de plaats van de SD-kaart. Deze zit op een plek onderin de "body", is erg klein (micro-SD) en glad afgewerkt... Hierdoor is het voor mij iedere keer weer op de tast de kaart vervangen, waardoor regelmatig de kaart ergens op de grond "schiet", en je soms moet zoeken...

Nog een klein minpuntje is dat de bevestiging voor het statief niet onder de "body" is geplaatst, maar in de achterzijde (batterij compartiment). Hierdoor is het "richten" van de camera op een statief vrij lastig en zal je een paar proefopnamen moeten maken. Dit is bij bevestiging aan een boom natuurlijk niet van toepassing, omdat de boom altijd in de weg zal zitten (dit is gokken). (TIP; zet streepjes bovenop de camera met de beeldhoek)

Mijn totale opinie is een "leuk" apparaat met een zeer goede prijs/product verhouding, wat openingen geeft voor nieuwe "projecten". Helaas heb ik geen vergelijkingsmateriaal voor deze wildlife camera, maar die gaan er in de toekomst zeker komen.
Simpele bediening
Goede prijs-kwaliteitverhouding
SD-kaart is lastig te vervangen
Statiefaansluiting aan de achterzijde (lastiger richten)

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Bij CameraNU.nl heb je de mogelijkheid jouw nieuwe foto- en video apparatuur uitgebreid te verzekeren. Met ons verzekeringspakket is jouw aankoop optimaal beschermd.  

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking


Lees meer over verzekeren
De huidige prijs kun je bovenaan deze pagina zien. Benieuwd of er nog aanbiedingen zijn? Onder de productafbeelding kun je terecht voor alle aanbiedingen of cashbacks die op dit moment geldig zijn voor dit product.
De huidige voorraad is bovenaan deze pagina te zien. Hierin geven wij aan of het product wel of niet op voorraad is en wat de verwachte levertijd is. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. Bij een pre-order geven we een indicatie wanneer we verwachten met de levering te kunnen beginnen.
Voor bijpassende accessoires zoals een cage, filter, accu, case of een battery grip kun je kijken onder het kopje accessoires. Daar zie je accessoires geschikt voor deze camera. Zo weet je zeker dat je een compatibele accessoire koopt bij jouw product.
Ons tweedehands assortiment verandert continu. Dit is natuurlijk onderhevig aan de voorraad die we tweedehands aangeboden krijgen. We hebben de Nedis Wildlife Camera 16mp op dit moment niet als tweedehands in onze voorraad. We krijgen er dagelijks nieuwe occasions bij, dus het kan zeker lonen om af en toe ons tweedehands aanbod te bekijken.
Bij CameraNU.nl koop je niet alleen het beste materiaal, je kunt het ook huren! Je kan bij CameraNU.nl video- of fotocamera's huren, maar ook de objectieven en een ruim aanbod aan accessoires. Bekijk alle verhuurproducten via deze link