Kodak 10" Digital Photo Frame Zwart - image 1

Informatie

Kodak 10" Digital Photo Frame Zwart

Kenmerken van de Kodak 10'' Digital Photo Frame

  • 10.1 inch scherm
  • Resolutie van 1024 x 600 pixels
  • 16MB opslagcapaciteit 
  • Afspelen van SD- en MMC-geheugenkaarten en USB-sticks
  • Ingebouwde kalender en klok

Inhoud van de doos

Bij de Kodak fotolijst in de doos

  • Afstandsbediening
  • Adapter
  • Handleiding

Reviews (1)

Digitaal fotolijstje van Kodak
Beeldkwaliteit
Connecties
Kleurweergave
Mogelijkheden
Vormgeving
Ik heb gekozen voor de digitale fotolijst van Kodak, omdat het merk mij vertrouwd overkwam. Het merk is ook het merk van de makers van camera's. Het andere merk dat ik ook in het vizier had, klonk ook vertrouwd in mijn oren, maar bleek geen banden te hebben met een groot Duits elektronicabedrijf.

Op de plaats waar ik het digitale fotolijstje heb opgehangen, hing een fotolijstje waarin ik foto's plaatste van pin-ups, die ik verzamelde van het internet. Was het voorheen een foto, nu kan ik met een diavoorstelling mijn hele fotocollectie zien. Foto's laat het fotolijstje goed zien, alhoewel een enkele foto een monochroom groen wordt weergegeven, of zelfs als groen vlak wordt getoond. De reden waarom weet ik niet.

Ik heb ook videoclips afgespeeld. Dat doet het lijstje ook zonder problemen. Zelfs clips in wmv-formaat. Ook heb ik complete dvd-films afgespeeld. DVD-films met een menustructuur speelt het lijstje niet automatisch af. Handmatig moet het afspelen worden geholpen. DVD's zonder een dergelijk structuur speelt het lijstje zonder hulp af.

Films en clips draaide ik af omdat ik de beelden mooi vind: een bewegend schilderij. Geluid is daarbij niet van belang. Het is daarom storend, dat het icoontje dat aangeeft dat het geluid is uitgeschakeld, zichtbaar in beeld blijft. In sommige gevallen is het hinderlijk dat het dekglas niet van ontspiegeld glas is gemaakt. Soms spiegelt het zo erg dat het beeld niet meer te zien is. Nu rest mij nog een stopcontact te maken, zodat ik de bedrading kan afdekken.