Aputure F10 Fresnel Lens - image 1
Aputure F10 Fresnel Lens - image 2
Aputure F10 Fresnel Lens - image 3
Aputure F10 Fresnel Lens - image 4

Informatie

Aputure F10 Fresnel Lens

Kenmerken van de Aputure F10 Fresnel Lens

  • Tot 200.000 lux op 1m met de Aputure LS 600d
  • Variabele stralingshoek van 15 tot 45 graden
  • 10" glazen Fresnel-lens
  • Optisch ontwerp met dubbele lens
  • Compatibel met de F10 barndoors
  • Naadloze focusaanpassing
  • Minimaliseer lichtlekkage

O.a. geschikt voor

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
De huidige prijs kun je bovenaan deze pagina zien. Benieuwd of er nog aanbiedingen zijn? Onder de productafbeelding kun je terecht voor alle aanbiedingen of cashbacks die op dit moment geldig zijn voor dit product.
De huidige voorraad is bovenaan deze pagina te zien. Hierin geven wij aan of het product wel of niet op voorraad is en wat de verwachte levertijd is. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. Bij een pre-order geven we een indicatie wanneer we verwachten met de levering te kunnen beginnen.
Voor bijpassende accessoires zoals een cage, filter, accu, case of een battery grip kun je kijken onder het kopje accessoires. Daar zie je accessoires geschikt voor deze camera. Zo weet je zeker dat je een compatibele accessoire koopt bij jouw product.
Ons tweedehands assortiment verandert continu. Dit is natuurlijk onderhevig aan de voorraad die we tweedehands aangeboden krijgen. We hebben de Aputure F10 Fresnel Lens op dit moment niet als tweedehands in onze voorraad. We krijgen er dagelijks nieuwe occasions bij, dus het kan zeker lonen om af en toe ons tweedehands aanbod te bekijken.
Bij CameraNU.nl koop je niet alleen het beste materiaal, je kunt het ook huren! Je kan bij CameraNU.nl video- of fotocamera's huren, maar ook de objectieven en een ruim aanbod aan accessoires. Bekijk alle verhuurproducten via deze link