• Yongnuo YN-360 III PRO LED Light Wand - image 1
 • Yongnuo YN-360 III PRO LED Light Wand - image 2
 • Yongnuo YN-360 III PRO LED Light Wand - image 3

Productomschrijving

Yongnuo YN0360 III PRO LED Light Wand

Kenmerken van de Yongnuo YN0360 III PRO LED Light Wand

 • Kleurtemperatuur van 5500K
 • Grote keuze uit een RGB kleurenpalet
 • Krachtig invullicht met een grote belichtingshoek
 • Belichtingshoek van 55 tot 110 graden
 • Draadloos bedienbaar met afstandsbediening of smartphone app
 • Werkt op NP-F accu of met 12V/2A AC-adapter
 • Afmeting van 583 x 48 x 24mm
 • Weegt 805 gram

Inhoud van de doos

Bij de Yongnuo YN0360 III PRO LED Light Wand in de doos

 • Afstandsbediening
 • Knoopcelbatterij voor afstandsbediening
 • Polsriem
 • Draagtas
 • Gebruiksaanwijzing

Reviews (1)

Uitgebreide lichtset in één product

Degelijkheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Vermogen
Vormgeving
De Yongnuo YN-360 III PRO, een pretpakket aan licht in handzame vorm.

Om mee te beginnen: Hij is gemakkelijk mee te nemen. Je krijgt er een draagtas bij waar hij prima in past (ook met accu) en beschermd blijft.
Je kunt hem monteren op een statief, er zit 1/4' schroefdraad onder. Ook is hij magnetisch waardoor je hem bijvoorbeeld aan een metalen oppervlak zou kunnen laten 'kleven', al zou ik het er niet snel op wagen gezien de geringe magnetische kracht. Hierdoor is het mij niet gelukt hem ergens aan te bevestigen. Overigens kan je hem met tie wraps of elastiek alsnog makkelijk ergens aan vastmaken. Gezien de grootte kan je hem eenvoudig ergens kwijt, ook in kleinere ruimtes. Met het polsriempje heb je een extra beveiliging voor als je de lichtstaaf zelf in de hand neemt en er mee beweegt. Mocht je de grip verliezen, dan hangt hij gelukkig nog aan je pols.

Wat een prettige eigenschap is, is dat er meerdere accu's (NP-F) compatibel zijn. Hierdoor heb je keuze uit accu's van verschillende fabrikanten waardoor je goedkoper uitkomt en nooit zonder stroom hoeft te zitten. Heb je er al een aantal, dan ben je helemaal voordelig uit! Je kan ook de optionele Yongnuo AC adapter gebruiken voor continu stroom, handig op plekken met stroomvoorziening.

Dan het licht zelf: De daglichtfunctie geeft genoeg licht om een huiskamer goed te verlichten. Zou je er twee hebben, dan krijg je ook ongewenste schaduwen snel weg. Je kunt het gerust een groothoek-licht noemen. Met het opzetstuk kan je eventueel het licht wat warmer maken. Door middel van het wireless systeem link je zó meerdere lichten waardoor het besturen ook vlot gaat.

Het RGB-gedeelte is waar het mij vooral om ging. Deze is uitstekend te noemen voor een apparaat van dit formaat en deze prijs. De lichtopbrengst is weliswaar minder dan het daglicht, maar alsnog genoeg om iemand/iets goed te belichten. Met de ruime keuze aan kleuren kan je een shoot de sfeer geven die jij wilt. Erg belangrijk bij bijvoorbeeld artistieke foto's of videoclips. Door de flexibiliteit is dit het ideale hulpstuk in genoemde situaties.
Daar komt bij dat je ook nog tal van opties voor effecten hebt waardoor bijvoorbeeld een muziekclip opnemen een stuk eenvoudiger wordt. Zeker in combinatie met een rookmachine kan je helemaal los gaan wat betreft creativiteit.

Met de afneembare afstandsbediening stel je vlug het licht in zoals jij dat wilt, en je kan beginnen met schieten. Enige minpuntje hieraan is dat wanneer je met het licht staat te zwaaien, de afstandsbediening wel uit de lichtstaaf kan vliegen. Deze wordt magnetisch vastgehouden, waar een kliksysteem waarschijnlijk beter was geweest. Desalniettemin is het een fijne toevoeging.

Al met al een compleet product voor een lage prijs en een goede toevoeging aan mijn collectie. Waar je eerder met meerdere lampen en kleurenfilters aan de slag moest, ben je nu in één keer klaar. Scheelt in vervoer en snelheid, en het resultaat mag ernaar wezen.
Zowel RGB als daglicht
Opzetstuk voor 'warm licht'
Opzetstuk makkelijk verwijderbaar
Effecten
Compatibel met meerdere accu's
Makkelijk instelbaar
Goede lichtopbrengst
Afstandsbediening kan losraken
Zwakke magneten

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires