Leica SL2 systeemcamera Zwart + Summilux-SL 50mm

#3207480

Kies je kit samenstelling


10.999,-
Tijdelijk uitverkocht

Acties bij dit product

Gratis toegang Fotofair!

Gratis toegang Fotofair!
Ontvang een gratis toegangskaartje voor de Fotofair bij CameraNU.nl. Lees hier hoe je een gratis kaartje krijgt!

Camera inruilen?

Camera inruilen?
Ruil je camera(kit) in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je camera naar ons op of lever het af in onze winkels.

Alle ingeruilde apparatuur wordt door ons nauwkeurig getest zodat u er nog vele jaren plezier van kunt hebben. Heeft u zelf nog materiaal liggen wat u niet gebruikt? Gebruik dan ons inruilformulier om een eerste offerte aan te vragen. Kom geregeld langs om even een blik te werpen op de tweedehands voorraad, want we hebben geregeld juweeltjes van camera's en objectieven in de lijst staan! In het menu links kunt u direct per merk of type verder navigeren!

5 jaar garantie
Op dit product krijg je bij ons 5 jaar garantie

Productomschrijving

Leica SL2 systeemcamera Zwart + Summilux-SL 50mm

Leica Summilux-SL 50mm f/1.4 ASPH L-mount objectief

De Leica Summilux-SL 50mm f/1.4 ASPH L-mount objectief is een zeer lichtsterk objectief dat uitstekende prestaties levert bij elk diafragma en iedere focusinstelling. Of je het objectief nu gebruikt voor opnames van dichtbij, in omstandigheden met weinig licht werkt of reportages vastlegt. Het objectief levert contrastrijke beelden met een hoge resolutie en zeer veel detail, zelfs bij het grootste diafragma. De Summilux-SL 50mm kan elke situatie met gemak aan.

Veelzijdig en lichtsterk

De hoge beeldkwaliteit van het Leica Summilux-SL 50mm f/1.4 ASPH objectief wordt mogelijk gemaakt door een aantal factoren, waaronder het gebruik van een zwevend lenselement, asferische lenselementen en lenselementen met een lage dispersie en een hoge brekingsindex. Dit alles heeft geresulteerd in een uitstekend vast brandpunt objectief met zeer weinig vervorming. Het Summilux-SL 50mm objectief beschikt over een natuurlijke beeldhoek die overeenkomt met het menselijk oog en is ideaal voor situaties waar geen flitser is toegestaan of het maken van opnames met selectieve-focus en zelfs kunstfotografie.

6-bit code

Het objectief is uitgerust met de "6-bit" codering waardoor de Leica M digitale camera het objectief kan herkennen en metadata kan ontvangen. Hierdoor kan de camera, optioneel, een op software gebaseerde vignetteringscorrectie uitvoeren. Als je in RAW fotografeert, wordt het beeld zonder enige wijziging opgeslagen.

Kenmerken van de Leica SL2 systeemcamera

 • Fullframe systeemcamera met Leica L-mount
 • EyeRes EVF OLED-zoeker
 • Groot 3.2" touchscreen LCD
 • Duurzame, weerbestendige constructie
 • Dubbele UHS-II compatibele SD-sleuven
 • Ingebouwde wifi en bluetooth

Inhoud van de doos

Bij de Leica SL2 in de doos

 • Leica Summilux-SL 50mm f/1.4 ASPH L-mount objectief
 • Lensdoppen
 • Lenstas
 • Bodydop
 • Accu
 • Acculader
 • Draagriem

Reviews (0)

Dit product heeft op dit moment nog geen reviews. Ben je de eerste die een review schrijft?

Plaats een review

En maak kans op een cadeaubon van € 100,-

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires

Verzeker je product

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Bij CameraNU.nl heb je de mogelijkheid jouw nieuwe foto- en video apparatuur uitgebreid te verzekeren. Met ons verzekeringspakket is jouw aankoop optimaal beschermd.  

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking


Lees meer over verzekeren
De huidige prijs kun je bovenaan deze pagina zien. Benieuwd of er nog aanbiedingen zijn? Onder de productafbeelding kun je terecht voor alle aanbiedingen of cashbacks die op dit moment geldig zijn voor dit product.
De huidige voorraad is bovenaan deze pagina te zien. Hierin geven wij aan of het product wel of niet op voorraad is en wat de verwachte levertijd is. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. Bij een pre-order geven we een indicatie wanneer we verwachten met de levering te kunnen beginnen.
Ons tweedehands assortiment verandert continu. Dit is natuurlijk onderhevig aan de voorraad die we tweedehands aangeboden krijgen. We hebben de Leica SL2 systeemcamera Zwart + Summilux-SL 50mm op dit moment niet als tweedehands in onze voorraad. We krijgen er dagelijks nieuwe occasions bij, dus het kan zeker lonen om af en toe ons tweedehands aanbod te bekijken.
Bij CameraNU.nl koop je niet alleen het beste materiaal, je kunt het ook huren! Je kan bij CameraNU.nl video- of fotocamera's huren, maar ook de objectieven en een ruim aanbod aan accessoires. Bekijk alle verhuurproducten via deze link