Acties bij dit product

Camera inruilen? Stuur gratis op!

Camera inruilen? Stuur gratis op!
Ruil je camera in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je camera gratis naar ons op of lever het af in onze winkels.

Alle ingeruilde apparatuur wordt door ons nauwkeurig getest zodat u er nog vele jaren plezier van kunt hebben. Heeft u zelf nog materiaal liggen wat u niet gebruikt? Gebruik dan ons inruilformulier om een eerste offerte aan te vragen. Kom geregeld langs om even een blik te werpen op de tweedehands voorraad, want we hebben geregeld juweeltjes van camera's en objectieven in de lijst staan! In het menu links kunt u direct per merk of type verder navigeren!

5 jaar garantie
Op dit product krijg je bij ons 5 jaar garantie

Informatie

Pentax K-1 Mark II DSLR Silver + 50mm + 70-200mm

Kenmerken van de Pentax K-1 Mark II

 • Fullframe 36.4 megapixel CMOS-sensor zonder anti-aliasing filter
 • Zeer hoge ISO-waarden met lage ruiswaarden dankzij PRIME IV beeldprocessor
 • Dynamische Pixelshift resolutie II voor opnames met superhoge resolutie
 • HDR RAW-opnames, bruikbaar voor opnames uit de hand
 • Supersnelle en nauwkeurige automatische scherpstelling
 • Vijf-assige beeldstabilisatie voor haarscherpe opnames

Pentax HD D-FA 50mm f/1.4 SDM AW Silver Edition

Het Pentax HD D-FA 50mm f/1.4 SDM AW objectief met vast brandpunt geeft uitstekende beeldprestaties in combinatie met fullframe Pentax camera's. Deze hoogwaardige lens uit de Star-serie heeft een filtermaat van 72mm en is voorzien van een duurzame HD-coating.

De Pentax 50mm f/1.4 heeft een weerbestendige en stofdichte behuizing. De all-weather constructie heeft 8 speciale afdichtingen die het binnendringen van water en stof voorkomen. Dit maakt het uiterst betrouwbaar voor het fotograferen in veeleisende buitenomgevingen.

Pentax HD FA* 70-200mm f/2.8 ED DC AW Silver Edition

Het fullframe Pentax HD FA* 70-200mm f/2.8 ED DC AW objectief combineert een veelzijdig zoombereik met een vast diafragma van f/2.8. Het objectief is water- en stofdicht doordat er 13 afzonderlijk afdichtringen zijn gebruikt om het objectief af te dichten. Deze kenmerken maken dit objectief zeer geschikt voor het fotograferen van zowel binnen- als buitensporten, landschapsfotografie en natuur- en wildfotografie. Zelfs als de lichtomstandigheden normaal gesproken voor een flinke uitdaging zorgen.

Inhoud van de doos

Bij de Pentax K-1 Mark II DSLR Silver in de doos

 • Pentax HD D-FA 50mm f/1.4 SDM AW Silver Edition
 • Pentax HD FA* 70-200mm f/2.8 ED DC AW Silver Edition
 • D-BG6 Silver Edition batterijgrip
 • 2 D-LI90 accu's
 • D-BC90 lader
 • Netsnoer
 • Draagriem
 • Handleiding

  Reviews (2)

  Degelijk werkpaard
  Beeldkwaliteit
  Degelijkheid
  Gebruiksgemak
  Snelheid
  Vormgeving
  De Pentax K-1 wordt door mij dagelijks in de studio gebruikt waar deze erg goed tot zijn recht komt. Het grootste gedeelte van mijn werk bestaat uit productfotografie en daarnaast wat modellenwerk. Ik heb de camera ook voor reportage gebruikt, resultaat was erg goed, vooral ook door de goed beeldkwaliteit met hogere iso's. In donkere ruimtes heeft de AF wel wat tijd nodig, gelukkig zit er ook een focus-knop op de achterkant van de camera die je met je duim kan bedienen zodat je anticiperend scherp kan stellen en je geen moment mist.

  Er zijn mensen die wel eens klagen over het gebrek aan lenzen voor Pentax full-frame camera's maar ik vind dat eerlijk gezegd een beetje gezeur, er is een hele mooie collectie moderne lenzen van topkwaliteit, ik heb er 5 en uiteindelijk gebruik je 90% van de tijd dezelfde lens, in mijn geval de 77mm. Deze lens was voor mij zelfs de reden om voor Pentax te kiezen (na 15 jaar gewerkt te hebben met het bekendste camera-merk). Mijn body heeft inmiddels bijna 150.000 clicks op de teller en werkt nog alsof deze net uit de doos komt.
  Grootse beeldkwaliteit
  Degelijk
  User instelling voor verschillende situaties
  Veel kwaliteit voor weinig geld
  AF niet de snelste, ik zou deze camera niet kiezen voor sport b.v.

  Accessoires voor dit product

  Terug naar alle accessoires
  Terug naar alle accessoires
  Terug naar alle accessoires
  Terug naar alle accessoires
  Terug naar alle accessoires
  Terug naar alle accessoires
  Terug naar alle accessoires
  Terug naar alle accessoires

  Verzekeren

  Ons uitgebreide zekerheidsplan!
  Bij CameraNU.nl heb je de mogelijkheid jouw nieuwe foto- en video apparatuur uitgebreid te verzekeren. Met ons verzekeringspakket is jouw aankoop optimaal beschermd.  

  Wat zijn de voordelen?
  - Een extra jaar fabrieksgarantie
  - Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
  - Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
  - Wereldwijde transport- en verblijfsdekking


  Lees meer over verzekeren