Nanlite FS-150 LED Spot Light - image 1
Nanlite FS-150 LED Spot Light - image 2
Nanlite FS-150 LED Spot Light - image 3
Nanlite FS-150 LED Spot Light - image 4
Nanlite FS-150 LED Spot Light - image 5
Nanlite FS-150 LED Spot Light - image 6
Nanlite FS-150 LED Spot Light - image 7

Informatie

Nanlite FS-150 LED Spot Light

Kenmerken van de Nanlite FS-150 LED Spot Light

  • Compact en licht van gewicht
  • 11 ingebouwde creatieve lichteffecten
  • Maakt gebruik van COB-LED Light technologie
  • Ventilator gekoeld

Inhoud van de doos

Bij de Nanlite FS-150 LED Spot Light in de doos

  • Reflector
  • Netsnoer
  • Handleiding

Reviews (1)

Perfecte (budget) lamp voor de studio!
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Mogelijkheden
Vermogen
Zoals de titel zegt: perfecte budget lamp voor in de studio! Maar dat het een relatief goedkope lamp is, is echt niet te merken aan de bouwkwaliteit. Erg robuuste bouw met waar het telt metalen delen. Naast de bouwkwaliteit is de lichtopbrengst ook zeer goed voor dit prijspunt. Als er een mooie draagtas bij gezeten had, dan was het ook een degelijke on the road lamp geweest. Dan mis je alleen een stukje connectiviteit. Je kan deze lamp "out of the box" alleen op de lamp zelf bedienen, dus niet met een afstandsbediening of smartphone. De Bowens mount werkt prima met mij softbox van een ander merk. Deze heeft echter wel wat speling, maar dat komt wel vaker voor volgens mij.

Qua features is de lamp dus nog wel wat beperkt, maar ik ben hoopvol voor de toekomst. Het feit dat er een USB-poort is en een blauw lampje (mogelijk bluetooth, een blauw lampje is dan verplicht) wijst erop dat de lamp mogelijk met een firmware update aan een Nanlite app gekoppeld kan gaan worden en zo dan ingesteld kan worden (met eventueel meerdere tegelijk zoals Aputure). Er zijn geruchten dat die update er in de zomer gaat komen, maar we gaan het zien.

Voor mijn (serieus) hobbymatig gebruik is dit echt een hele fijne toevoeging aan mijn kit. Op termijn ga ik al mijn oude TL softboxen vervangen door deze mooie LED lamp met softbox modifier.

Kort gezegd, deze lamp is voor de hobbyist en semi pro die niet constant op pad is echt perfect. Mooie prijs, bouwkwaliteit en lichtopbrengst.
Lichtopbrengst
Zeer goed voor de prijs
Bouwkwaliteit
(nu nog) beperkte connectiviteit

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires