Acties bij dit product

Vlieg veilig: check de Drone Flight Academy opleidingen

Vlieg veilig: check de Drone Flight Academy opleidingen
Bekijk alle opleidingen van de Drone Flight Academy.

Bekijk alle opleidingen van de Drone Flight Academy

Informatie

DJI Mavic 2 Pro met DJI Smart Controller + Drone Flight Academy DronePilot Basic

Drone Flight Academy DronePilot Basic

De opleiding DronePilot Basic is de minimale verplichte opleiding voor het EU dronebewijs in de hogere risico categorie (EASA Open-categorie A1/A3 + A2). Deze volledig online opleiding volg je bij de Drone Flight Academy. Ideaal voor jou als dronegebruiker om niet alleen volgens de regels, maar ook beter, veiliger en slimmer te vliegen. Het volledig doorlopen van de opleiding duurt ongeveer 12 uur.

De DronePilot Basic opleiding bestaat uit een online leerplatvorm en twee online theorie-examens. Op het platform doe je aan de hand van teksten, video's, plaatjes en oefenvragen de benodigde kennis op. Je sluit de opleiding af met twee online theorie-examens. Het eerste examen bestaat uit 40 vragen over de basisonderwerpen. Het tweede examen bestaande uit 30 vragen is nodig, omdat je na deze opleiding met zwaardere drones in de bebouwde kom mag vliegen. Nadat je de examens succesvol hebt afgerond, kun je het Europees erkende dronebewijs aanvragen bij het RDW. Hierna ben je gecertificeerd om te vliegen met alle type drones, zoals: DJI Mavic 2 Pro/Zoom, DJI Mavic Air 2, DJI Mavic Enterprise of DJI Phantom.

Hoe werkt het?

Na het aanschaffen van dit product ontvang je een unieke vouchercode waarmee je toegang krijgt tot het online leerplatform van Drone Flight Academy. Je krijgt hiermee onbeperkte toegang tot dit platvorm en drie online examenpogingen. Mocht het binnen drie keer nog niet gelukt zijn, dan wordt je fysiek verder geholpen. Eventuele vragen worden op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur binnen een uur beantwoord. Daarnaast krijg je binnen 48 uur de aanvraaglink van het RDW.


Kenmerken van de DJI Mavic 2 Pro drone

 • Drone met Hasselblad L1D-20c camera
 • Voorzien van 20 megapixel 1” CMOS-sensor
 • Aanpasbaar diafragma van f/2.8 - f/11
 • Quickshot met zes opties
 • Voorzien van ActiveTrack 2.0
 • 4K 10-bit HDR support
 • Vier panoramastanden
 • Inclusief DJI Smart Controller

Regels en compatibiliteit

Vliegen met een drone is mooi, maar houd er rekening mee dat dit onderhevig is aan regels en wetten. Het is bijvoorbeeld verboden om binnen een straal van drie kilometer van een vliegveld of boven de bebouwde kom, spoorlijnen, wegen, havens en mensenmassa’s te vliegen. Bij de meeste dronefabrikanten staan op de website de nodige tips met betrekking tot vliegen. Voor de wettelijke bepalingen kun je terecht op de website van de rijksoverheid. Lees je goed in voordat je gaat vliegen, dit voorkomt ongemak. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving.

Veel drones zijn (ook) te bedienen met je smartphone of tablet. De compatibliteit tussen de app en je smartdevice hangt af van de versie van het besturingssysteem waar je smartapparaat op draait. Omdat dit regelmatig verandert, nemen wij dit niet op in onze informatieverschaffing. Voor een zo correct mogelijk overzicht van ondersteunde apparaten en besturingssytemen kun je terecht op de website van de fabrikant.

Specificaties

Merk DJI
Model Mavic 2 Pro
Inclusief camera
Inclusief gimbal
Laat alle specificaties zien

Inhoud van de doos

Bij de Mavic 2 Pro in de doos

 • Voucher Drone Flight Academy DronePilot Basic
 • DJI Smart Controller
 • Intelligent Flight Battery
 • Lader
 • Power Cable
 • Drie paar propellers
 • RC-kabel met Lightning-aansluiting
 • RC-kabel met micro USB-aansluiting
 • RC-kabel met USB Type C aansluiting
 • Gimbal bescherming
 • Communicatie Cable (USB 3.0 Type C)
 • USB adapter
 • RC-kabel slider groot
 • RC-kabel slider klein
 • 2 reserve sticks

Voordeelsets

DJI Mavic 2 Pro met DJI Smart Controller + Drone Flight Academy DronePilot Basic + SanDisk 32GB Micro SD Extreme UHS-I U3 V30 A1 100MB/s Action Cam geheugenkaart + adapter
DJI Mavic 2 Pro met DJI Smart Controller + Drone Flight Academy DronePilot Basic + SanDisk 32GB Micro SD Extreme UHS-I U3 V30 A1 100MB/s Action Cam geheugenkaart + adapter
Je bespaart 8% op de accessoires!
Morgen gratis in huis
2.119,94
2.118,58

Reviews (8)

Leer vliegen in 20 minuten.....
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Mate van rust
Mogelijkheden
Vormgeving
Een grote uitgave, dat is deze drone. Maar je krijgt er ook heel wat voor terug. Een perfecte camera (en dus ook bijna perfecte beelden!) en wat mij met name erg beviel: het gebruiksgemak. Nog nooit een drone gehad en dacht er over om eerst het 'te leren' met een goedkopere drone. Op advies van vrienden die kosten bespaard en inderdaad: binnen 20 minuten vlieg je rond als een pro (of: dat gevoel heb je in ieder geval). Komt ook omdat de drone is uitgerust met tal van voorzieningen om ongelukken te vermijden!
Een ander prettig punt is het geluid. Even (met instemming van mijn buurman) gekeken of paarden reageerden op het geluid. Ze keken even op en gingen gewoon weer door! Is ook nauwelijks irritant te noemen en dat zie ik graag.
Geen nadelen? Jawel: de documentatie is ronduit summier. Natuurlijk, op internet vind je altijd wel wat. Maar om de drone aan te zetten (1x kort, 1x lang indrukken van de batterij) had ik toch echt de helpdesk nodig van CameraNU. En dat soort info zou je toch wel verwachten in een (nog wel bijgeleverde) quickstart gids.
kwaliteit camera
vlieggemak
degelijkheid
matige documentatie

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires