Acties en services bij dit product

Lens inruilen?

Ruil je lens in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels.
Meer informatie

Productinformatie

LensCoat voor Canon RF Extender Set Realtree M4

De LensCoat voor Canon RF Extender Set Realtree M4 biedt een uitstekende vorm van bescherming tegen krassen en deukjes. Zodoende behoudt de extender zijn inruilwaarde omdat deze mooi blijft. Verder is de extender comfortabeler om te gebruiken en doordat de vorm wordt gebroken, door de kleuren van de LensCoat, valt deze minder op in zijn omgeving (denk aan natuurfotografie etc.).
 
De set bevat covers voor de Canon 1.4 RF en 2.0x RF extenders. Er zijn twee kleine openingen aangebracht in de LensCoat voor de rode dot-indicator, waardoor het gemakkelijker is om jouw extender uit te lijnen met mount van de camera en de lens met de cover daar al op. Ook is een opening aangebracht voor de extender release.

O.a. geschikt voor

Specificaties

Algemeen
Merk
LensCoat
Type product
Bescherming
Fabrieksgarantie
2 jaar
Geschikt voor
Geschikt voor (product)
Extender
Geschikt voor (merk)
Canon
Geschikt voor (serie)
1.4x, 2.0x

LensCoat is perfecte bescherming lens

4,1
  • Juiste pasvorm
  • Duurzaamheid is goed
  • Mooie print
  • Prijzig
Jeroen - 10 mei 2022 - Een maand in bezit
De LensCoat is de perfecte bescherming voor je lens. Hij past goed en heeft de juiste kwaliteit. Hij is wel prijzig maar dat heb ik er graag voor over. Ik heb geen minpunt voor het product.
Lees hele review

Eerder door jou bekeken