Productinformatie

Pgytech Variabel ND-filter (2-5 stops) voor DJI Mavic Air 2S

Bespaar tijd en verbeter de kwaliteit van je lichtopnames met dit Pgytech Variabel ND-filter (2-5 stops) voor de DJI Mavic Air 2S drone. In plaats van voortdurend verschillende filters te wisselen, bespaart dit filter tijd wanneer je op locatie bent, doordat je eenvoudig van ND-waarde wisselt.

Regel eenvoudig de ND-waarde

Dit filter maakt aanpassingen van 2 tot 5 stops mogelijk, wat het equivalent is van individuele ND4-, ND8-, ND16 en ND32-filters. Elke instelling vermindert de hoeveelheid licht die de lens van de camera binnenkomt, zodat je de sluitertijd en belichting handmatig regelt bij fel licht.

Kwalitatief hoogwaardig filter

Dit VND-filter is gemaakt van Duits optisch glas van SCHOTT en is meerdere keren geslepen en gepolijst om hi-def beeld- en video-opnames te leveren en een lage brekingsindex te bereiken die resulteert in een nauwkeurige kleurreproductie. Een antireflectiecoating maakt hemt ideaal voor gebruik in de zon rond glazen gebouwen, sneeuw of water. Het vermindert reflecties en verhoogt de kleurverzadiging en het contrast.

Lichtgewicht constructie

Het filter is gemaakt van corrosiebestendig CNC-luchtvaartaluminium. Dit filter is ontworpen om lichtgewicht te zijn, dus het heeft geen negatieve invloed op de balans van de gimbal of drone tijdens de vlucht.

Kenmerken van het Pgytech Variabel ND-filter (2-5 stops) voor DJI Mavic Air 2S

  • Voor DJI Air 2S
  • Variabele ND-waarde
  • Vermindert de hoeveelheid doorgelaten licht met 2 tot 5 stops
  • Gemaakt van Duits SCHOTT optisch glas
  • Lichtgewicht en corrosiebestendig aluminium
  • Dubbelzijdige meerlaagse coatings
  • Water-, olie- en krasbestendig
  • Anti-slip quick release ontwerp

O.a. geschikt voor

Specificaties

Algemene info
Merk
PGYTECH
Type filter
Variabele grijsfilter (ND)
Set
Nee
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Stops
Variabel
Hoofddoel
Drone
Ja
Dronemodel
DJI Mavic Air 2S

Eerder door jou bekeken