Acties bij dit product

Camera inruilen?

Camera inruilen?
Ruil je camera in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je camera naar ons op of lever het af in onze winkels.

Alle ingeruilde apparatuur wordt door ons nauwkeurig getest zodat u er nog vele jaren plezier van kunt hebben. Heeft u zelf nog materiaal liggen wat u niet gebruikt? Gebruik dan ons inruilformulier om een eerste offerte aan te vragen. Kom geregeld langs om even een blik te werpen op de tweedehands voorraad, want we hebben geregeld juweeltjes van camera's en objectieven in de lijst staan! In het menu links kunt u direct per merk of type verder navigeren!

Informatie

Leica SL2-S systeemcamera + Elmarit-SL 24-70mm f/2.8

Kenmerken van de Leica SL2-S systeemcamera

 • 24.6 megapixel full-frame sensor
 • DCI/UHD 4K 10-bits video-opname met 60fps (h.265)
 • 5.5-stops in-body 5-assige beeldstabilisatie
 • ISO-gevoeligheid instelbaar van 50 tot 100.000
 • EyeRes OLED  viewfinder met 5.76 megapixel
 • Maestro III-serie beeldprocessor
 • Multishot tot een resolutie van 96 megapixel
 • Volledig metalen behuizing van aluminium en magnesium
 • IP-54 gecertificeerd water- en stofbestendig

Leica Elmarit-SL 24-70mm f/2.8 ASPH L-mount objectief

De Leica Elmarit-SL 24-70mm f/2.8 ASPH omvat een populaire en veelzijdige reeks brandpuntsafstanden variërend van groothoek tot portretlengte. Het biedt een uitstekende scherpte over alle f-stops en focusafstanden. Het maximale diafragma van f/2.8 is gunstig voor werken in verschillende lichtomstandigheden, terwijl het nauwkeurige controle biedt over de scherptediepte.

Inhoud van de doos

Bij de Leica SL2-S systeemcamera in de doos

 • Leica Elmarit-SL 24-70mm f/2.8 ASPH L-mount objectief
 • Lensdoppen
 • Bodydop
 • BP-SLC4 accu
 • BC-SCL4 lader
 • Draagriem

  Reviews (0)

  Dit product heeft op dit moment nog geen reviews. Ben je de eerste die een review schrijft?

  Plaats een review

  En maak kans op een cadeaubon van € 100,-

  Accessoires voor dit product

  Terug naar alle accessoires
  Terug naar alle accessoires
  Terug naar alle accessoires
  Terug naar alle accessoires
  Terug naar alle accessoires
  Terug naar alle accessoires
  Terug naar alle accessoires
  Terug naar alle accessoires

  Verzekeren

  Ons uitgebreide zekerheidsplan!
  Bij CameraNU.nl heb je de mogelijkheid jouw nieuwe foto- en video apparatuur uitgebreid te verzekeren. Met ons verzekeringspakket is jouw aankoop optimaal beschermd.  

  Wat zijn de voordelen?
  - Een extra jaar fabrieksgarantie
  - Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
  - Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
  - Wereldwijde transport- en verblijfsdekking


  Lees meer over verzekeren
  De huidige prijs kun je bovenaan deze pagina zien. Benieuwd of er nog aanbiedingen zijn? Onder de productafbeelding kun je terecht voor alle aanbiedingen of cashbacks die op dit moment geldig zijn voor dit product.
  De huidige voorraad is bovenaan deze pagina te zien. Hierin geven wij aan of het product wel of niet op voorraad is en wat de verwachte levertijd is. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. Bij een pre-order geven we een indicatie wanneer we verwachten met de levering te kunnen beginnen.
  Voor bijpassende accessoires zoals een cage, filter, accu, case of een battery grip kun je kijken onder het kopje accessoires. Daar zie je accessoires geschikt voor deze camera. Zo weet je zeker dat je een compatibele accessoire koopt bij jouw product.
  Ons tweedehands assortiment verandert continu. Dit is natuurlijk onderhevig aan de voorraad die we tweedehands aangeboden krijgen. We hebben de Leica SL2-S systeemcamera + Elmarit-SL 24-70mm f/2.8 op dit moment niet als tweedehands in onze voorraad. We krijgen er dagelijks nieuwe occasions bij, dus het kan zeker lonen om af en toe ons tweedehands aanbod te bekijken.
  Bij CameraNU.nl koop je niet alleen het beste materiaal, je kunt het ook huren! Je kan bij CameraNU.nl video- of fotocamera's huren, maar ook de objectieven en een ruim aanbod aan accessoires. Bekijk alle verhuurproducten via deze link