Productinformatie

Inhoud van de doos

  • Pouch

ZILR 4K60p Hyper-Thin High Speed HDMI to HDMI Cable with Ethernet 1m

De ZILR 4K60p Hyper-Thin High Speed HDMI to HDMI Cable with Ethernet 1m biedt veilige connectiviteit en ondersteuning voor een compromisloze resolutie, terwijl hij toch flexibel en eenvoudig te beheren blijft. Het is compatibel met HDMI 2.0 en is voorzien van vergrendelende 24kt verguld Type-A mannelijke connectoren met een laag profiel van slechts 24 millimeter.

Compatibiliteit van de HDMI-kabel

De kabel integreert een HDMI ethernet-kanaal, HDCP 2.2 om beveiligde content af te spelen, en camera Log-formaten voor workflows voor kleurcorrectie. Het heeft een bandbreedte tot 18Gb/s, ondersteunt tot 4096 x 2160 resolutie bij 60Hz voor één apparaat, Full HD 1920 x 1080p resolutie en HDR voor compatibele apparaten.

Hoge resolutie bij 4Kp60

Ervaar Ultra HD-beeldkwaliteit voor jouw digitale films, tv-programma's, videogames en bioscoopproducties. Deze kabel ondersteunt resoluties tot 4Kp60 (3840 x 2160) voor 4K Ultra HD-televisies, streamingapparaten, videogameconsoles, high-end pc-monitoren en apparaten voor het vastleggen van videogames.

HDR-compatibliteit

Ervaar films en tv-programma's in verbluffende HDR met compatibele Ultra HD-tv's en content. Creatieve professionals kunnen op de set de beelden bekijken met HDR-schermen en externe recorders om camera Log-video's te monitoren voor workflows voor kleurcorrectie.

Veilige Type-A-verbinding

Sluit gewoon je externe monitor of recorder aan en de kabel blijft stevig aangesloten op je externe apparaat. De beveiligde verbinding zorgt ervoor dat het signaal altijd behouden blijft zonder verlies. Voor professionals betekent dit dat je tijdens de productie op deze verbinding kunt vertrouwen.

Hyper-Thin zonder compromissen

Met een kabeldiameter van 3.5 millimeter en 24 millimeter onopvallende Type-A-connectoren, maakt deze kabel 4K mogelijk zonder concessies te doen aan functies. Geniet van de flexibiliteit van kabelbeheer zonder dikke kabels rond je installatie te hoeven geleiden.

Kenmerken van de ZILR 4K60p Hyper-Thin High Speed HDMI to HDMI Cable with Ethernet 1m

  • Ondersteunt 4K, HD en HDR
  • Ondersteunt HDMI 2.0
  • HDMI ethernet-kanaal
  • Camera Log-formaten
  • HDCP 2.2 om beveiligde content af te spelen
  • Tot 18Gb/s bandbreedte
  • Vergrendelende 24kt vergulde Type-A mannelijke connectoren

Inhoud van de doos

  • Pouch

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
ZILR
Type kabel
HDMI-kabel
Versie
HDMI 2.0
Fabrieksgarantie
3 jaar
Connectiviteit
Connectors
HDMI (Standaard)
Eigenschappen
Haakse aansluiting
Nee
Verguld
Ja
Ferriet-kraal
Nee
Lengte
100cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Grijs, Zwart
Draadtype
Rond