Productinformatie

Photowalk in Eindhoven met Hella Martens - 26 mei 2023

Ga mee met de Photowalk in Eindhoven en leer op een geheel nieuwe manier naar deze prachtige stad te kijken! Samen met andere enthousiaste fotografen ga je op pad en doe je ervaring en inspiratie op. Natuurlijk is er volop ruimte voor het stellen van vragen en ook niet onbelangrijk: veel Brabantse gezelligheid!

Vrijdagavond om 17.45 uur word je verwacht bij onze winkel in Eindhoven. Hier wordt onder het genot van een kopje koffie of thee de route uitgelegd.

Voor wie?

De photowalk is geschikt voor mensen die goed ter been zijn en de basiskennis van fotografie onder de knie hebben. Neem je eigen camera met lenzen mee en houd natuurlijk rekening met het weer van die dag. De fotowandeling duurt zo'n tweeënhalf uur en eindigt op een mooie plek in het centrum van Eindhoven.

Waar vindt de photowalk plaats?

Wanneer gaat een event wel of niet door?

Mocht een event vanwege omstandigheden - zoals slecht weer, ziekte of te weinig deelnemers - toch niet doorgaan, dan laten we dat 3 dagen voor het evenement aan je weten per e-mail. We bieden dan een alternatieve datum aan. Als deze nieuwe datum je niet uitkomt, ontvang je je betaling van ons retour.

Specificaties

Tijd en plaats
Datum
26 mei 2023
Aanvang
18:00 uur
Einde
20:30 uur
Tijdsduur
2.5 uur
Instructeur
Hella Martens
Locatie
CameraNU.nl Eindhoven (Stratumsedijk 3, 5611 NA Eindhoven)
Minimum aantal deelnemers
6
Maximum aantal deelnemers
10
Praktisch
Zelf mee te nemen
Camera en accessoires
Inclusief lunch
Nee
Inclusief koffie en thee
Ja
Algemene informatie
Type
Workshop
Categorie
Fotowandeling

Eerder door jou bekeken