Productinformatie

Inhoud van de koffer

 • AC-adapter
 • Master Caddy II
 • Snelstartgids

Atomos Ninja V fieldmonitor - Verhuur

Met de Atomos Ninja V haal je een kleine krachtpatser in huis. Deze 5 inch field monitor stelt je in staat om video-opnames tijdens het filmen goed te bekijken op het heldere display. Het compacte formaat maakt de Ninja V ideaal voor gebruik op DSLR's en systeemcamera's. Hij is zelfs te gebruiken als opname-apparaat voor videostreams van bijvoorbeeld je spelcomputer.
 

Highlights van de Atomos Ninja V

 • 1920 x 1200 Touchscreen Display
 • 10-Bit Exterior Viewable Monitor
 • Cinema 4K HDMI Input en output
 • Helderheid van 1000 cd/m²
 • AtomHDR Mode met 10-Stops dynamisch bereik
 • 10-Bit 4:2:2 ProRes & DNxHR Encoding
 • Opnemen op Mini SSDs
 • Ondersteuning voor vele Log Formats
 • Voeding optioneel door Sony L-Series accu


Tien stops dynamisch bereik

Het 10-bits paneel en de AtomHDR beeldschem-technologie maken een dynamisch weergavebereik van maar liefst tien stops mogelijk. Hierdoor kun je het log gamma beeldmateriaal beter beoordelen en hoef je geen gebruik te maken van een LUT om het dynamische bereik en de kleurruimte te comprimeren. De Ninja V beschikt over ingebouwde presets voor populaire log formaten van Sony, Canon, Fuji, Panasonic, ARRI, RED en JVC videocamera's. De instellingen hebben alleen invloed op het weergegeven beeld en niet op het opgenomen videosignaal.
 

Rec. 709 monitoring met de Atomos Ninja V

Naast HDR monitoring, beschikt de Atomos Ninja V over een hoge helderheidsmodus voor traditionele Rec. 709 monitoring. Deze functie maakt gebruik van de volledige helderheid van 1000c/m2 zodat je zelfs in helder zonlicht en zonder het gebruik van een zonnekap het beeld goed kunt beoordelen.

Inhoud van de koffer

 • AC-adapter
 • Master Caddy II
 • Snelstartgids

Specificaties

Verhuur
Verhuurlocatie
Amsterdam Zuidoost, Rotterdam Noord
Algemene info
Merk
Atomos
Type
Field monitor
Serie
Ninja
Opnamefunctie
Ja
Beeldscherm
Schermdiagonaal
5 inch
Maximale resolutie
1920 x 1200 pixels
Maximaal ondersteund beeldformaat
4K
Ondersteunde kleuren
1.07 miljard
Aspect ratio
16:9
Helderheid
1000cd/m²
Video-input
HDMI
Video-output
HDMI
Touchscreen
Ja
Aansluitingen
VGA
Nee
DVI
Nee
HDMI
Ja
Displayport
Nee
USB
Ja
SDI
Nee
Jack
Ja
AV
Nee
XLR
Nee
Fysieke eigenschappen
Breedte
15.1cm
Diepte
3.1cm
Hoogte
9.2cm
Gewicht
320gr
Tally light
Nee
Interne speakers
Nee
Fabrieksgarantie
1 jaar; 3 jaar na registratie
Stroomverbruik
Maximaal energieverbruik
19 Watt

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.