Productinformatie

Manfrotto MK055XPRO3-3W Aluminium Tripod Kit - Verhuur

De Manfrotto MK055XPRO3-3W Aluminium Tripod Kit bestaat uit een stevig aluminium statief en een 3-weg pan/tilt kop. Het statief is in hoogte verstelbaar van 9 tot 183cm en kan maximaal belast worden met een gewicht van 8kg. De poten zijn ieder afzonderlijk in een hoek van 25, 46, 66 of 88 graden te plaatsen en zijn voorzien van Quick Power Locks die de stijfheid van het statief met 50% verhogen.

Horizontaal te plaatsen middenkolom
Het statief is heeft een middenkolom die met één vinger te bedienen is en is voorzien van een Easy Link bevestiging voor het bevestigen van accessoires zoals een LED-lampje of een reflector. De afneembare middenkolom kan horizontaal geplaatst worden waardoor je opnamen vanuit een lage hoek kunt maken. Dit is erg handig voor bijvoorbeeld macrofotografie. De disc waarop de kop geplaatst wordt is voorzien van een waterpas die 360 graden draaibaar is zodat je hem altijd op een plek kunt draaien waar je hem goed kunt zien. 

MHXPRO-3W 3-weg pan/tilt kop
De MHXPRO-3W is een compacte pan/tilt kop met intrekbare hefbomen waardoor het geheel zeer compact is mee te nemen. Met de twee draaiknoppen kun je de wrijving voor het kantelen instellen, hierdoor kun je de beweging van de kop precies afstemmen op het gewicht van je apparatuur. Drie waterpasjes zorgen ervoor dat je jouw camera altijd recht kunt positioneren.

Kenmerken van de Manfrotto MK055XPRO3-3W Aluminium Tripod Kit

  • 8kg draagvermogen
  • Statief met 3-weg pan/tilt kop
  • 90 graden kantelbare middenkolom
  • Quick Power Locks voor 50% meer stijfheid van het statief

Bij de Manfrotto MK055XPRO3-3W Aluminium Tripod Kit

  • 200-PL snelkoppelingsplaatje
  • MHXPRO-3W 3-weg pan/tilt kop

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Amsterdam Zuidoost, Rotterdam Noord
Algemeen
Merk
Manfrotto
Type
Tripod
Hoofddoel
Macrofotografie
Fabrieksgarantie
2 jaar; 10 jaar na registratie
Eigenschappen algemeen
Materiaal
Aluminium
Waterpas
Ja
Gradenschaal
Nee
Haak voor contragewicht
Nee
Afneembare middenkolom
Ja
Omkeerbare middenkolom
Nee
Afneembare monopod
Nee
Weerbestendig
Nee
Handvat
Ja
Eigenschappen statiefpoten
Aantal poten
3
Aantal secties
3
Verstelmechanisme
Klemvergrendeling
Isolatie
Op 1 poot
Spikes
Nee
Afmetingen en gewicht
Maximaal draagvermogen
8kg
Maximale hoogte met middenkolom
183cm
Maximale hoogte zonder middenkolom
153cm
Minimale hoogte
9cm
Transportlengte
74cm
Eigen gewicht
3500gr
Meegeleverde accessoires
Inclusief statiefkop
Ja
Inclusief snelkoppelingsplaatje
Ja
Inclusief middenspreider
Nee
Inclusief vloerspreider
Nee
Inclusief statieftas
Nee
Inclusief polsriem
Nee

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóóp je niet alleen het beste materiaal, je kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. Jij bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen je de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die je voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Je huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Je objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijg je mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als je de camera komt ophalen; je kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfel je bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht je binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvang je 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van je huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van je reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor je klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dien je mee te nemen als je de reservering afhaalt. Je kunt aangeven wanneer je de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huur je het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kun je contact opnemen met onze klantenservice. Als je bij je reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of je reservering valt in een weekend, ontvang je van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaal je samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat je de apparatuur in goede staat hebt teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op je rekening terug.