Productinformatie

Inhoud van de doos

 • 20W stroomadapter

Apple HomePod Mini Spacegrijs

Bedien al je compatibele Apple apparaten, praat met familieleden in andere kamers en geniet van volledige Siri-functionaliteit met de Apple HomePod Mini. De Homepod maakt verbinding met je draadloze netwerk om controle en toegang te bieden tot al je HomeKit-compatibele apparaten.

Je eigen virtuele assistent

De Apple HomePod Mini zal muziek afspelen, het weer en verkeer controleren, je de sportuitslagen vertellen, je compatibele smart home-apparatuur bedienen en meer met Siri. Met behulp van de far-field array van 4 microfoons voert de HomePod Mini de gevraagde taak in een oogwenk uit. Je activeert Siri door "Hey Siri" te zeggen of door het aanraakoppervlak aan te raken en vast te houden. Met Siri werken verschillende functies op de HomePod Mini en andere compatibele appraten voor volledige integratie in je Apple-ecosysteem.

360° audio

De HomePod Mini is compact en neemt weinig ruimte in. Het apparaat is ontworpen om je kamer te vullen met 360° audio voor verbeterd geluid vanuit bijna elke hoek. De akoestische waveguide leidt het geluid uit de onderkant van de luidspreker om het 360° audioveld te creëren voor consistente audio vrijwel overal in de kamer.

Computergestuurde audio

De Apple S5-chip maakt computational audio mogelijk, waarbij complexe algoritmes in realtime worden verwerkt om gebalanceerd, verfijnd geluid te produceren bij vrijwel elk volume en de volle, gedetailleerde tonen van een grotere luidspreker te bieden zonder dat je stemcommando's worden gemist. De full-range driver gebruikt een krachtige neodymiummagneet voor een diepere bas en heldere hoge frequenties.

Basuitbreiding

De force-cancelling passieve radiatoren helpen de basrespons van de HomePod Mini uit te breiden.

Ruisonderdrukking

Vier microfoons werken samen om ruis te onderdrukken en te luisteren naar je "Hey Siri"-commando, dus zelfs als het in je omgeving luidruchtig is, hoef je het volume niet lager te zetten of dichter bij de luidspreker te gaan staan om gehoord te worden.

Past vrijwel overal

De HomePod Mini is gewikkeld in een naadloze netstof die vrijwel transparant is voor het geluid dat erdoorheen gaat. Een verlicht aanraakoppervlak aan de bovenkant zorgt voor een snelle aanraakbediening.

Uitbreidbaar ontwerp

Met meerdere HomePod Mini- of AirPlay 2-compatibele luidsprekers in huis kun je een aangesloten geluidssysteem voor je hele huis maken. Vraag Siri om overal één nummer af te spelen of in elke kamer een ander nummer. De speaker werkt ook samen met de HomePod voor multiroom audio en functies zoals Intercom.

Stereo koppeling

Als je de geluidservaring nog verder wilt brengen, kun je 2 HomePod-Mini speakers in dezelfde kamer aansluiten om een stereopaar te maken voor discrete linker- en rechterkanalen en een meeslepender geluid.

Siri voice assistent

Of je nu hulp nodig hebt bij verschillende dagelijkse taken, controle wilt over je smart home-accessoires of je favoriete nummer wilt horen; je vraagt het gewoon aan Siri. Siri kan de stemmen van maximaal 6 verschillende gezinsleden op de HomePod Mini herkennen en voor elke persoon een gepersonaliseerde ervaring creëren, zodat iedereen zijn of haar eigen muziek hoort wanneer hij of zij erom vraagt. Met Persoonlijke Verzoeken kan Siri een bepaalde stem herkennen en de informatie van die persoon doorgeven vanuit iPhone-apps zoals Berichten, Agenda, Herinneringen en Contacten.

Intercom verspreidt het woord

Met meer dan één HomePod in huis kun je met je gezinsleden communiceren via de intercomfunctie. Vraag Siri om je bericht naar het hele huis te sturen of naar individuele kamers, en iedereen kan reageren. Intercom werkt ook met je andere compatibele Apple-apparaten, dus je kan berichten verzenden en ontvangen via CarPlay terwijl je rijdt, op je AirPods tijdens een training of met je Apple Watch terwijl je boodschappen doet.

Ontworpen voor eenvoud

De Home-app en de HomePod Mini zijn eenvoudig te installeren en te bedienen. Wanneer je hem instelt, wordt hij automatisch toegevoegd aan de Home-app en kun je direct al je HomeKit-apparaten bedienen met alleen je stem. De HomePod Mini kan ook fungeren als een thuishub, waarmee je jouw HomeKit-accessoires op afstand kunt bedienen, een liveweergave van de voordeur kunt zien, je garagedeur kunt sluiten en deuren kunt vergrendelen of ontgrendelen via de Home-app.

Temperatuur- en vochtigheidssensoren

Met ingebouwde temperatuur- en vochtigheidssensoren kun je Siri en je HomePod Mini gebruiken om compatibele smart home-apparaten aan te passen op basis van de omgevingsomstandigheden in je huis. Enkele voorbeelden kunnen zijn dat Siri een ventilator aanzet of een slimme thermostaat aanpast. Houd er rekening mee dat deze sensoren zijn geoptimaliseerd voor temperaturen tussen de 15 en 30°C, en een relatieve vochtigheid tussen 30 en 70%. Houd er ook rekening mee dat de nauwkeurigheid kan afnemen in sommige situaties waarin audio gedurende langere tijd op hoog volume wordt afgespeeld, en dat de HomePod Mini enige tijd nodig heeft om de sensoren onmiddellijk na het opstarten te kalibreren voordat de resultaten worden weergegeven.

Ontworpen om je privacy te beschermen

De HomePod Mini luistert alleen naar "Hey Siri", dus je kunt vrijuit spreken in de wetenschap dat niets wat je zegt je huis uit wordt gestuurd totdat je Siri activeert, hetzij met een aanraking of met de woorden "Hey Siri". Wanneer je Siri iets vraagt, wordt je verzoek gekoppeld aan een willekeurige identificatiecode, niet aan je Apple ID. Met HomeKit Secure Video-ondersteuning kan de HomePod Mini de feeds van je ondersteunde videocamera's analyseren, de aanwezigheid van mensen detecteren en bekende gezichten, huisdieren en auto's herkennen. Alle videoverwerking gebeurt op het apparaat voordat het via end-to-end encryptie naar de iCloud wordt verzonden, dus je opnames worden alleen gezien door jou en degenen met wie je ze deelt, niet door Apple. De speaker werkt ook met je iPhone voor verzoeken zoals het horen van je berichten of notities, zodat deze op het apparaat worden voltooid zonder dat de informatie aan Apple wordt doorgegeven.

Werkt met je Apple-apparaten

Neem een inkomend gesprek aan vanaf je iPhone, luister naar muziek op je Mac of upgrade je tv-ervaring door het geluid van je Apple TV op te nemen, allemaal via de HomePod Mini. Je kan het afspelen van audio van de HomePod Mini naar je  iPhone overschakelen door je iPhone gewoon dicht bij de luidspreker te brengen. Na een geplande toekomstige firmware-update voel je de verbinding tussen je iPhone en de HomePod Mini via haptische feedback, evenals gepersonaliseerde luistersuggesties via je iPhone wanneer je deze in de buurt van de HomePod Mini houdt, zodat je direct controle hebt zonder je iPhone te hoeven ontgrendelen.

Ondersteunde audiobronnen

Apple Music, iTunes-muziekaankopen, iCloud-muziekbibliotheek met een Apple Music- of iTunes Match-abonnement, muziekdiensten van derden, Apple Music Radio of afleveringen op aanvraag, radiostations van TuneIn, iHeartRadio en Radio.com, Apple Podcasts, nieuwsberichten en via AirPlay gestreamd materiaal van een iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV of Mac.

Aanraakbediening

Een enkele tik speelt muziek af of pauzeert deze; een dubbele tik skipt; een driedubbele skipt terug; aanraken en vasthouden activeert Siri; tikken of vasthouden van het + en - gedeelte van het paneel past het volume omhoog of omlaag aan.

Kenmerken van de Apple HomePod Mini

 • Driver met volledig bereik
 • Dubbele passieve radiatoren
 • Ingebouwde Siri-functionaliteit
 • Vier microfoons voor Siri in het far-field array
 • Wifi en bluetooth 5.0 connectiviteit
 • Aanraakgevoelig oppervlak
 • Compatibel met andere Apple-apparaten
 • Apple Homeapp en HomeKit compatibel
 • Intercom transcripties (via een toekomstige firmware update)

Inhoud van de doos

 • 20W stroomadapter

Specificaties

Algemene info
Merk
Apple
Type
Bluetooth luidspreker
Breedte
9.8cm
Diepte
9.8cm
Hoogte
8.4cm
Gewicht
345gr
Kleur
Zwart
Fabrieksgarantie
2 jaar
Aansluitingen
Hoofdtelefoon
Nee
Microfoon
Nee
Gebruik
Voeding
Lichtnet
Display
Nee
Waterbestendig
Nee
Streaming
AirPlay
Ja
Bluetooth
Ja
Wifi
Ja