Productinformatie

Inhoud van de doos

  • 3 Sprig Cable Clips 3/8"

Sprig Big Cable Clips 3/8"-16 Rood - 3 stuks

De Sprig Big Cable Clips 3/8" zijn een eenvoudige maar innovatieve kabelmanagementoplossing speciaal ontworpen voor filmmakers. De kabelklemmen bieden een snelle en eenvoudige manier om kabels georganiseerd te houden op de oppervlakken van je filmapparatuur. Het ontwerp waarvoor patent is aangevraagd, heeft een flexibele schroefdraad die een bliksemsnelle installatie mogelijk maakt op 3/8"-16 schroefdraadaansluitingen van je cage of rig, zodat je op schema blijft, zelfs op de drukste filmsets.

Innovatief ontwerp

Het ontwerp van de Sprig Big Cable Clip lijkt op dat van een schroef, waardoor het ongelooflijk eenvoudig te gebruiken is. Met slechts een draai van de pols, kun je een goede pasvorm bereiken of losmaken om de cable clip te verwijderen, waardoor je kostbare tijd en moeite bespaart. Heb je haast? De sterke en flexibele Sprig kan zelfs de snelste kabelwissel aan, met een stevige ruk kan de kabelklem worden losgemaakt.

Sterk en flexibel

De Sprig Big Cable Clip is spuitgegoten van een materiaal dat zowel sterk als duurzaam is. Dit zorgt ervoor dat de kabelgeleider bestand is tegen de eisen van een drukke filmset en niet zal barsten onder druk. Of je nu werkt aan een grote budgetfilm of een kleine indie-productie, de Sprig Big Cable Clip is de ideale kabelbeheeroplossing voor filmmakers die efficiëntie, betrouwbaarheid en gemak eisen.

Kenmerken van de Sprig Big Cable Clips 3/8"

  • Wordt verankerd in een 3/8"-16 schroefgat
  • Diameter kabelopening 13.5mm
  • Houd je bekabeling netjes
  • Spuitgegoten van sterk en flexibel materiaal
  • Twist om te installeren of te verwijderen

Inhoud van de doos

  • 3 Sprig Cable Clips 3/8"

Specificaties

Algemeen
Merk
Sprig
Type product
Kabelklem
Fabrieksgarantie
2 jaar
Geschikt voor
Geschikt voor (product)
Cage, Rig
Eigenschappen
Materiaal
Kunststof
Kleur
Rood
Gewicht
4.1gr
Afmetingen
Lengte
13.4cm
Breedte
1.2cm
Hoogte
2.3cm
Connectiviteit
Soort aansluiting(en)
3/8"-16

Eerder door jou bekeken