Productinformatie

Cursus - Leer je Canon R camera kennen - Zwolle - 29 maart 2023

Heb jij een geweldige Canon EOS R systeemcamera, maar verdwaal je af en toe nog steeds in al die mogelijkheden en complexe menu’s? Dan is deze leerzame Cursus Leer je Canon R camera kennen echt iets voor jou!

Voor wie?

De workshop is zowel geschikt voor mensen die pas sinds kort een Canon EOS R systeemcamera hebben als mensen die er al enige of langere tijd mee werken. 

Dit ga je leren

Technisch Specialist Tom Reuvers neemt je mee in alle mogelijkheden van je Canon systeemcamera. Hoe programmeer je je knoppen? Welke scherpstelmogelijkheden zijn er? Wat doe ik met de beeldstabilisatie? Hoe stel ik Focus Peaking in? Allemaal vragen die tijdens deze cursus aan bod komen. Op een inspirerende wijze helpen we je ruimschoots op weg om je camera beter onder de knie te krijgen en nóg beter te leren begrijpen. Kom je ook? 

De cursus ‘Leer je Canon R camera kennen’ leert je stap voor stap de instellingen en mogelijkheden die jouw camera heeft. Een duidelijke presentatie met handige tips & tricks laten je hands-on ervaren hoe je meer uit je camera haalt. Technisch specialist Tom Reuvers kent alle technieken van je camera en helpt je volledig door de complexe menu’s. 

Het programma

  • Ontvangst met koffie en thee
  • Wegwijs worden in het snelmenu
  • De belangrijkste instellingen uit je hoofdmenu
  • Top 5 features
  • De knoppen programmeren, eigen menu’s programmeren en programma’s vastleggen

Wat neem je mee?

Je neemt je Canon EOS R systeemcamera mee met lenzen, minimaal 2 volle accu's en pen en papier om aantekeningen te maken.

De locatie

De cursus wordt gehouden in Zwolle, op een goede, centrale plek in het land die goed bereikbaar is per auto en openbaar vervoer. Er is gratis parkeergelegenheid en de locatie ligt op een paar honderd meter van de snelweg. De trainingsruimte ligt op de eerste verdieping.

Waar vindt deze workshop plaats?

Wanneer gaat een event wel of niet door?

Mocht een event vanwege omstandigheden - zoals slecht weer, ziekte of te weinig deelnemers - toch niet doorgaan, dan laten we dat 3 dagen voor het evenement aan je weten per e-mail. We bieden dan een alternatieve datum aan. Als deze nieuwe datum je niet uitkomt, ontvang je je betaling van ons retour.

Specificaties

Tijd en plaats
Datum
29 maart 2023
Aanvang
19:00 uur
Einde
22:00 uur
Tijdsduur
3 uur
Instructeur
Tom Reuvers
Locatie
Burgemeester Roelenweg 11, Unit 1.10, 8021 EV Zwolle
Minimum aantal deelnemers
6
Maximum aantal deelnemers
10
Praktisch
Zelf mee te nemen
Canon EOS R camera, lenzen, minimaal 2 accu's, pen en papier
Inclusief lunch
Nee
Inclusief koffie en thee
Ja
Algemene informatie
Type
Cursus
Categorie
Canon

Eerder door jou bekeken