Productinformatie

Westcott 8" Shorty Offset Extension Arm

Heb je ook weleens dat het kantelen van je softbox of beauty dish beperkt is omdat deze anders tegen je statief aankomt? Met deze Westcott 8" Shorty Offset Extension Arm is dat verleden tijd! De Shorty is gemaakt van gietijzer en messing en kan apparatuur ondersteunen tot een gewicht van 8kg. De Shorty is voorzien van een 5/8" draadeind voor een lamp of andere modifier. Bij ondersteuning van zware apparatuur raden we aan om een zandzak als contragewicht te gebruiken. Je vindt deze onder "Accessoires".

Vergroot het kantelbereik van je lichtbron

Deze 8" mini-verlengarm is ideaal voor vlinder-, haar-, rand- en andere belichtingssituaties en heeft een ideale lengte voor het maximaliseren van het kantelbereik van veel speedlight-softboxen, paraplu's en andere lichtmodifiers voor een nauwkeurige positionering op afstand van de lichtstatiefkolom. Het verlengen van je modifier met een extra 8" van je lampstatief af voorkomt ook situaties waarin de middelste kolom van het statief je modifier blokkeert om in de gewenste positie te kantelen.

Een gemakkelijke oplossing

De Shorty is een slimme oplossing voor situaties waarin licht en modifier uit het midden moeten worden geplaatst. Dit is vooral handig bij verlichting in de vlinderstand, omdat er dan geen boom arm meer nodig is om rond het statief te kunnen schieten. De Shorty offset arm biedt ook flexibiliteit voor het verbergen van een lampstatief achter een achtergrond of decorwand met het licht over de top geplaatst.

Zorgt voor een veilige en juiste plaatsing

De lamp is gemaakt van gietijzer en messing. Het bevat een 5/8" vrouwelijke ontvanger en 5/8" mannelijke tap met 1/4" schroefdraad, samen met 2 opties voor spanknopgaten voor een veilige bevestiging aan verschillende statieven.

Kenmerken van de Westcott 8" Shorty Offset Extension Arm

  • Verlengt het licht van de modifier voor kantelen
  • Zeer geschikt voor softboxen en grote modifiers
  • 5/8" stud en ontvanger
  • Geweldig voor het verbergen van je statief

Specificaties

Algemeen
Merk
Westcott
Type product
Verlengarm
Fabrieksgarantie
2 jaar
Geschikt voor
Geschikt voor (product)
Paraplu
Eigenschappen
Materiaal
Gietijzer, Messing
Kleur
Zwart
Gewicht
400gr
Afmetingen
Lengte
25.9cm
Breedte
2.8cm
Hoogte
9.9cm
Connectiviteit
Soort aansluiting(en)
5/8"

Accessoires

Eerder door jou bekeken