Door drukte bij PostNL kan de bezorging van je bestelling langer duren. Onze winkels zijn uiteraard open.
Mathorn MB-212 Ultimate accu (Nikon EN-EL15C)
Mathorn MB-212 Ultimate accu (Nikon EN-EL15C)
69,95

Productinformatie

Mathorn MB-212 Ultimate accu (Nikon EN-EL15C)

De Mathorn MB-212 Ultimate accu (Nikon EN-EL15C) is een hoge kwaliteit vervanger voor de Nikon EN-EL15C accu. De accu maakt gebruik van hoogwaardige accucellen en heeft een capaciteit van 2400mAh, ruim 15% meer dan de Mathorn MB-211 accu's met een capaciteit van 2250mAh, waardoor je langer kunt filmen en foto's maken op één acculading.

Snel veilig en handig opladen via de USB-C-poort

De Mathorn MB-212 Ultimate accu is uitgerust met een ingebouwde oplaadmodule met een USB-C-connector. Dankzij deze USB-C oplaadpoort en je bent niet langer afhankelijk van een aparte oplader of toegang tot een stopcontact voor het opladen van je accu. Je laadt de accu eenvoudig met een universele USB-lader of powerbank. Hierdoor is het oplaadproces niet alleen efficiënt, maar ook veilig.

Voor intensief en lang gebruik

De Mathorn Ultimate accu werkt goed wanneer je je camera of apparaat intensief gebruikt. De accu is geschikt voor situaties waarbij veel energie wordt verbruikt, zoals bij het maken van video's in 8K-resolutie. De accu kan constant en betrouwbaar energie leveren, zelfs als je camera veel stroom nodig heeft. Hierdoor gaat de accu lang mee en blijft deze goed werken, zelfs als je veel van je camera vraagt. De Ultimate accu biedt een langere gebruiksduur dan de standaard Mathorn accu. De Ultimate accu gaat 15.2% langer mee, zodat je tot 10 minuten extra kunt filmen voordat je de accu moet vervangen of opladen. Bij het vergelijken van de Ultimate accu met originele accu's kan het verschil in gebruiksduur zelfs oplopen tot 21 minuten.

Aanzienlijk minder opwarming tijdens gebruik

Dankzij de moderne krachtige lithium-ion cellen is deze Mathorn-accu bestand tegen een tot twee keer hoger stroomverbruik dan conventionele cellen. Een hoger rendement betekent minder warmte van de accu, wat resulteert in minder opwarming van de camera en een langere levensduur van de accu.

Zeer geschikt voor incidentele fotografie

Dankzij de ingebouwde low-power elektronica en de moderne chemische formule van de NRC-cellen heeft de accu een zelfontlading van slechts 0.5% van de totale capaciteit per maand. Hierdoor is de Mathorn MB-212 een uitstekende keuze, niet alleen voor dagelijks gebruikt maar ook voor incidentele opnamen.

Energiereserve voor je toekomstige camera's

De unieke efficiëntie van deze accu is het resultaat van Mathorns originele meetprocedure. Door het maken van vermogensprofielen van de nieuwste en meest veeleisende camera's op de markt zijn vervolgens componenten geselecteerd die voldoende prestaties garanderen. Deze aanpak zorgt ervoor dat de accu bij je blijft, zelfs als je een upgrade naar een nieuwere camera uitvoert.

Volledige compatibiliteit met jouw camera

De Mathorn MB-212 is ontworpen volgens de specificaties van de nieuwste cameramodellen. De compatibiliteit van de accu is getest op mechanische, elektronische en softwarematige aspecten om een soepele werking en de best mogelijke prestaties te garanderen.

Garantie en veiligheid

De levensduur van de accu hangt samen met verschillende gebruiksscenario's, die niet altijd optimaal zijn. Daarom is de accu uitgerust met alle huidige actieve en passieve beveiligingen. Dit vermindert het risico op schade en verlengt de periode van probleemloze werking. Voor jouw gemoedsrust krijg je op deze accu maar liefst 3 jaar garantie!

Lange levensduur

Dankzij de NCR lithium-ion technologie en veiligheidssystemen die in de Mathorn MB-212 accu worden gebruikt, is deze Ultimate accu bestand tegen maximaal 500 keer volledig opladen en ontladen. Geen geheugeneffect en een grote capaciteit maken het mogelijk de accu vaker gedeeltelijk op te laden, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd.


Opmerking: er wordt geen USB-kabel bijgeleverd, deze vind je bij de optionele accessoires.

Kenmerken van de Mathorn MB-212 Ultimate accu (Nikon EN-EL15C)

 • Hoge kwaliteit vervanger voor de Nikon EN-EL15C accu
 • Capaciteit van 2400mAh, ruim 15% meer dan de Mathorn MB-211 accu's
 • Snel, veilig en handig opladen via de USB-C-poort
 • Geschikt voor intensief en langdurig gebruik, ideaal voor video's in 8K-resolutie
 • Minder opwarming tijdens gebruik dankzij krachtige lithium-ion cellen
 • Zeer geschikt voor incidentele fotografie door lage zelfontlading
 • Energiereserve voor toekomstige camera's.
 • Volledige compatibiliteit met jouw camera, getest op mechanische, elektronische en softwarematige aspecten
 • Inclusief garantie en veiligheidsmaatregelen
 • Lange levensduur met maximaal 500 keer volledig opladen en ontladen
 • Laadstatus indicatie door LED
 • Geen geheugeneffect
 • Thermische, stroom- en spanningsbeveiliging
 • Bescherming tegen over- en ontlading
 • Bescherming tegen kortsluiting en verkeerde polariteit van de lader
 • Bescherming tegen onjuiste laadparameters
 • Behuizing van zelfdovend V1-materiaal dat bestand is tegen hoge temperaturen
 • 3 jaar garantie

Let op! De accu is niet compatibel met de Nikon Z8.

O.a. geschikt voor

Laat alles zien

Exclusief bij Cameranu!

Dit product is exclusief verkrijgbaar bij Cameranu!

Specificaties

Algemeen
Merk
Mathorn
Type accu/batterij
Li-ion
Serie accu
EN-EL15C
Fabrieksgarantie
3 jaar
Geschikt voor
Geschikt voor (product)
Fotocamera
Geschikt voor (merk)
Nikon
Eigenschappen
Capaciteit
2400mAh
Voltage
7.2V
Oplaadbaar
Ja

Accessoires