Door drukte bij PostNL kan de bezorging van je bestelling langer duren. Onze winkels zijn uiteraard open.
Workshop Foodfotografie - Lucie Beck - Breukelen - 28 september 2023
Workshop Foodfotografie - Lucie Beck - Breukelen - 28 september 2023
129,-

Productinformatie

Workshop Foodfotografie - Lucie Beck - Breukelen - 28 september 2023

Wil jij de lekkerste gerechten er ook écht mooi uit laten zien op een foto? Geef je dan op voor de Workshop Foodfotografie en foodstyling onder leiding van de ervaren foodfotografe Lucie Beck. Ontdek hoe je prachtige foto's maakt voor Instagram of je blog waarbij het water je in de mond loopt.

Wat ga je leren?

Tijdens de workshop leer je verschillende technieken en krijg je veel tips van Lucie. Ze behandelt vragen als: hoe maak je mooie composities? Hoe gebruik je licht en maak je een moody setting? Hoe pas je het gebruik van een daglichtlamp toe? Welke kleuren passen bij foodstyling? Welke accessoires en achtergronden gebruik je? Daarnaast legt Lucie het een en ander uit over Lightroom nabewerking.

Aan de slag!

Na het theoriegedeelte ga je het geleerde in praktijk brengen. Je leert de juiste foodfotografie-instellingen te selecteren en ondertussen loopt Lucie langs voor tips en adviezen.

Voor wie is de workshop geschikt?

Deze workshop is geschikt voor beginnende en gevorderde fotografen. Je kunt zowel met je camera als met je smartphone (met goede fotofunctie) deelnemen. Ideaal voor hobbyisten, maar ook voor horecaondernemers, foodbloggers of webshopeigenaars.

Over Lucie Beck

Lucie is al enige jaren actief als foodfotografe en foodstyliste. Ze heeft bijdrages geleverd aan kookboeken en online foodprogramma's en heeft gefotografeerd voor bekende TV-koks. Lucie wil haar kennis graag delen, zodat ook jij aan de slag kunt.

Wat heb je nodig?

Neem je camera met lenzen mee. Als je liever met je smartphone foto's maakt, mag je deze ook meenemen. Neem een statief mee als je deze hebt. Zorg ervoor dat je van tevoren weet waar de knoppen voor ISO, diafragma en sluitertijd zitten op je camera.

Parkeren

Let goed op bij het parkeren in de buurt van de fotostudio: op veel plekken mag je maximaal 2 uur staan met een blauwe parkeerkaart. Bij de studio zelf kun zonder kaart staan net als een stukje verderop bij de Vecht.

Waar vindt deze Workshop Foodfotografie plaats?

De workshop Foodfotografie onder leiding van Lucie Beck vindt plaats in Breukelen.

Wanneer gaat een event wel of niet door?

Mocht een event vanwege omstandigheden - zoals slecht weer, ziekte of te weinig deelnemers - toch niet doorgaan, dan laten we dat 3 dagen voor het evenement aan je weten per e-mail. We bieden dan een alternatieve datum aan. Als deze nieuwe datum je niet uitkomt, ontvang je je betaling van ons retour.

Specificaties

Tijd en plaats
Datum
28 september 2023
Aanvang
13:00 uur
Einde
17:00 uur
Tijdsduur
4 uur
Instructeur
Lucie Beck
Locatie
Mylucie Fotostudio
Stad / Gebied
Breukelen
Adres
Herenstraat 15a, 3621AP Breukelen
Minimum aantal deelnemers
6
Maximum aantal deelnemers
10
Praktisch
Zelf mee te nemen
Camera en accessoires of smartphone met goede fotofunctie, statief indien mogelijk, minimaal twee accu's
Inclusief lunch
Nee
Inclusief koffie en thee
Ja
Algemene informatie
Type
Workshop
Categorie
Foodfotografie