Hoe gaat CameraNU.nl om met het Coronavirus? Lees onze updates hier.

HBN TopCamo II Camouflagekleed

3 reviews | #37123
HBN TopCamo II Camouflagekleed - image 1
HBN TopCamo II Camouflagekleed - image 2

109,-
Dinsdag gratis in huis

Informatie

Info

De TopCamo II

De TopCamo is de absolute bestseller. Deze TopCamo II is het nieuwste en meest luxe model met een gewicht van slechts 800 gram en afmetingen van ca. 320 x 220 cm. Deze afmetingen zijn er op gebaseerd dat u hem zowel zittend als staand gebruiken kunt. Hij is gemaakt van een geweldige stof voorzien van een natuurgetrouwe- cq realistische print. Deze stof heeft als medevoordeel dat hij een stuk minder warm wordt in de zon en erg goed om uw lijf en statief hangt. Dit nieuwste model is van een erg lichte stof gemaakt waar u zelfs nog een beetje doorheen kunt kijken; hierdoor krijgt u geen claustrofobisch gevoel. Absoluut uniek is het grote kijkscherm wat er voor zorgt dat u een ruim en duidelijk zicht hebt zonder dat het steeds voor uw ogen weg glijd. De lenspijp is nu verlengt zodat uw hele lens nu bedenkt is.

Onmisbaar topmateriaal voor een top camouflagekleed dus; hét camouflagemiddel voor elke serieuze natuurfotograaf. Wij durven te zeggen dat dit kleed zijn naam echt waarmaakt; een echte top camouflagekleed dus. Er wordt wel eens gezegd dat een nadeel van deze kleden is dat elke beweging gezien wordt door de dieren. Dat klopt, maar het werkt zelden afschrikwekkend. In de natuur beweegt er voortdurend van alles maar zolang u niet als mens herkend wordt is er niets aan de hand.

Specificaties

Merk HBN
Fabrieksgarantie 2 jaar

Voordeelsets

HBN TopCamo II Camouflagekleed + Natuurfotografie voor uilskuikens basisgids
HBN TopCamo II Camouflagekleed + Natuurfotografie voor uilskuikens basisgids
Je bespaart 20% op de accessoires!
Dinsdag gratis in huis
123,95
120,96

Reviews (3)

Handig en snel maar niet volgens specificatie
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Kwaliteit
De Camo is lekker licht en snel te gebruiken. De specificatie klopt echter niet. Er wordt gesuggereerd dat deze zelfs staand te gebruiken is maar dat klopt niet. Als je zit op een 55 cm Walkstool komt de Camo aan de zijkanten al niet tot aan de grond. Mocht je staand willen fotograferen met statief dan is het kleed een behoorlijk stuk te kort. Pluspunt is wel het heldere bijna 180 graden zicht in de breedte.
Heerlijk licht van gewicht.
Ademende luchtige stof
Breed zichtsveld
Kleed is voor staand gebruik veel te kort

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires