HBN TopCamo II Camouflagekleed

1 reviews | #37123

109,-
Morgen gratis in huis

Informatie

Info

De TopCamo II

De TopCamo is de absolute bestseller. Deze TopCamo II is het nieuwste en meest luxe model met een gewicht van slechts 800 gram en afmetingen van ca. 320 x 220 cm. Deze afmetingen zijn er op gebaseerd dat u hem zowel zittend als staand gebruiken kunt. Hij is gemaakt van een geweldige stof voorzien van een natuurgetrouwe- cq realistische print. Deze stof heeft als medevoordeel dat hij een stuk minder warm wordt in de zon en erg goed om uw lijf en statief hangt. Dit nieuwste model is van een erg lichte stof gemaakt waar u zelfs nog een beetje doorheen kunt kijken; hierdoor krijgt u geen claustrofobisch gevoel. Absoluut uniek is het grote kijkscherm wat er voor zorgt dat u een ruim en duidelijk zicht hebt zonder dat het steeds voor uw ogen weg glijd. De lenspijp is nu verlengt zodat uw hele lens nu bedenkt is.

Onmisbaar topmateriaal voor een top camouflagekleed dus; hét camouflagemiddel voor elke serieuze natuurfotograaf. Wij durven te zeggen dat dit kleed zijn naam echt waarmaakt; een echte top camouflagekleed dus. Er wordt wel eens gezegd dat een nadeel van deze kleden is dat elke beweging gezien wordt door de dieren. Dat klopt, maar het werkt zelden afschrikwekkend. In de natuur beweegt er voortdurend van alles maar zolang u niet als mens herkend wordt is er niets aan de hand.

Specificaties

Merk HBN

Voordeelsets

HBN TopCamo II Camouflagekleed + Praktijkboek Natuurfotografie Jaarrond
HBN TopCamo II Camouflagekleed + Praktijkboek Natuurfotografie Jaarrond
Je bespaart 13% op de accessoires!
Op voorraad
143,95
139,40

Reviews (1)

HBN TopCamo II Camouflagekleed 9,2 16852
Een aanrader voor de echte Natuurfotograaf
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Zeer goed product. Gewicht is licht om mee te nemen. Geen claustrofobisch gevoel binnen omdat je door het gele net kan kijken maar andersom zie je niks. Niet te warm in de zon.

De opberg tas waar het geheel in zit is dan alleen van wat minder kwaliteit en ziet er wat goedkoop uit (boodschappen tas met een stukje klittenband). Maar verder top.

Waar het om gaat dicht bij de dieren komen doet het helemaal goed je wordt totaal niet meer op gemerkt.