Sigma AF 35mm f/1.4 DG HSM Art Nikon F-mount objectief - Tweedehands

Geen reviews
| #387244
Objectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen, zonnekap en etui. In de originele verpakking.
Lees meer
599,-
Incl. 0.0% btw
1 tot 3 werkdagen
Of betaal 199,67 in
Let op! Geld lenen kost geld
Nieuw voor 749,-

Acties en services bij dit product

Tot 1 jaar garantie!

Profiteer van één jaar garantie op tweedehands producten en demomodellen bij Cameranu! Op tweedehands analoge camera's ontvang je 3 maanden garantie.
Meer informatie

Productinformatie

Inhoud van de doos

 • Lensdoppen
 • Zonnekap
 • Etui

Sigma AF 35mm f/1.4 DG HSM Art Nikon F-mount objectief - Tweedehands

Dankzij een hypermodern ontwerp en geavanceerde productietechnieken heeft Sigma de prestaties van het Sigma AF 35mm f/1.4 DG HSM Nikon objectief tot ongekende hoogte weten op te schroeven. Dit objectief doet met zijn grote maximale opening van f/1.4 DSLR's pas echt recht. Het is extreem lichtsterk en er ontstaat een, voor een groothoekobjectief, aangename onscherpte in de voor- en achtergrond. Ook is onder de meest uiteenlopende omstandigheden unieke foto’s te maken van allerlei onderwerpen met weinig licht, bijvoorbeeld ’s avonds buiten of portretten binnenshuis.

Hyper Sonic Motor en metalen bajonetvatting

De Hyper Sonic Motor (HSM) stelt snel en geruisloos scherp en handmatige correctie op de scherpstelling is altijd mogelijk door aan de scherpstelring te draaien (full-time manual focus). Dankzij een verbeterd AF-algoritme, verloopt het scherpstellen soepeler. Het objectief heeft een metalen vatting die nauwkeurig en duurzaam is. Het oppervlak heeft een speciale behandeling ondergaan om het sterker en slijtvaster te maken, waardoor de vatting een bijzonder lange levensduur heeft.

Gebruiksgemak

De nieuwe productlijn is voorzien van rubber in het bevestigingsdeel van de bijgeleverde zonnekap. Voor een hoger gebruiksgemak is het ontwerp van de zonnekap en de AF/MF-schakelaar verbeterd. Om te zorgen voor een hoge nauwkeurigheid van dit product, zijn allerlei interne onderdelen gemaakt van metaal of het nieuwe composietmateriaal TSC (Thermisch Stabiel Composiet), dat sterke overeenkomsten met metaal vertoont.

Ontwerp zonder overstraling en spookbeelden

Om te zorgen voor een hoge weergavekwaliteit, zijn overstraling en spookbeelden al in een vroeg stadium van de ontwerpfase grondig doorgemeten. Hierdoor is het ontwerp extreem goed bestand tegen sterk frontaal licht, zoals bij tegenlichtopnamen. De Super Multi-Layer Coating reduceert overstraling en spookbeelden, en zorgt tevens voor scherpe, contrastrijke opnamen, zelfs bij fel tegenlicht.

Gecorrigeerd op kleuraberraties

Een correctie op aberraties is van cruciaal belang. Chromatische vergrotingsfouten zijn achteraf te corrigeren met software, maar axiale chromatische aberratie is niet achteraf te corrigeren. Dit objectief heeft glazen FLD-elementen (‘F’ Lage Dispersie), die de eigenschappen van Fluoriet hebben en glazen SLD-elementen (Speciale Lage Dispersie). Beide soorten aberraties zijn dankzij een optimale centrering gecorrigeerd. Het objectief heeft over het gehele instelbereik een ultrahoge beeldkwaliteit. Dankzij het toepassen van asferische elementen op specifieke plaatsen, zijn ook astigmatisme en beeldveldwelving maximaal gecorrigeerd. Het resultaat is een superieur en optimaal scheidend vermogen tot aan de beeldrand.

De Art-reeks

Sigma heeft alle verwisselbare objectieven in drie productklassen ingedeeld: Contemporary, Art en Sports. De Art-reeks is ontworpen met de nadruk op de allerhoogste optische prestaties en een maximale expressieve kracht. Dankzij de sterke nadruk op artistieke eigenschappen, voldoen objectieven uit de Art-reeks aan de verwachtingen van fotografen die meer waarde hechten aan een creatieve en dramatische weergave dan aan compactheid en veelzijdigheid. Behalve voor landschappen, portretten, stillevens, close-ups en ongedwongen snapshots, zijn deze objectieven uitermate geschikt voor de soort fotografie die de artiest in de fotograaf wakker maakt. Ze zijn ideaal voor studiofotografie, maar bieden net zoveel expressieve kracht bij architectuurfotografie, het fotograferen van de sterrenhemel, onderwateropnamen en bij vele andere onderwerpen.

Kenmerken van het Sigma AF 35mm f/1.4 DG HSM Nikon objectief

 • Lenselementen: 13
 • Lensgroepen: 12
 • Beeldhoek in graden (35mm): 63.4°
 • Aantal diafragmalamellen: 9
 • Kleinste diafragma: f/16
 • Grootste diafragma: f/1,5
 • Kortste instelafstand: 30cm
 • Maximale vergroting: 1:5.2
 • Filtermaat: 67mm
 • Diameter: 77mm
 • Lengte: 94mm
 • Gewicht: 665 gram

Inhoud van de doos

 • Lensdoppen
 • Zonnekap
 • Etui

Specificaties

Tweedehands specificaties
Type
Tweedehands
Staat
Nauwelijks gebruikssporen
Garantie
Eén jaar
Meegeleverde accessoires
Lensdoppen, zonnekap en etui
Originele verpakking
Ja
Met BTW
Nee
Algemene info
Merk
Sigma
Type lens
Groothoek
Lensmount
Nikon F (FX)
Lensserie
Sigma Art
Eigenschappen
Tilt-shift
Nee
Ontworpen voor fullframe
Ja
Beeldstabilisatie
Nee
Lensconstructie
12/13 (groepen/elementen)
Vergrotingsfactor
1:5
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
30cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Ja
Brandpuntsafstand
35mm
Minimaal brandpuntsafstand
35mm
Maximaal brandpuntsafstand
35mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/16
Minimaal diafragma
f/1.4
Maximaal diafragma
f/1.4
T-stop
Nee
Diafragmabladen
9
Zoom
Zoom optie
Nee
Optische zoom
1x
Meest gebruikt voor
Landschapsfotografie
Ja
Portretfotografie
Ja
Reportagefotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Filtermaat
67mm
Lengte
94mm
Doorsnede
77mm
Gewicht
665gr
Stof- en spatwaterdicht
Nee
Kleur
Zwart
Hardware
Ja

Accessoires

Eerder door jou bekeken