Acties en services bij dit product

50% korting

Ontvang 50% korting op alle producten in onze Opruiming! OP=OP!
Meer informatie

Lens inruilen?

Ruil je lens in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels.
Meer informatie

Productinformatie

Hoocap Sony R8277G zonnekap

De Hoocap Sony R8277G is een combinatie van een zonnekap en lensdop in één. De Hoocap hoeft u maar één keer op uw objectief te monteren, daarna is hij altijd klaar voor gebruik. Verwijder de originele zonnekap en lensdop van uw objectief en bevestig de Hoocap. Deze bijzondere zonnekap wordt automatisch geopend als u op de knop aan de bovenkant drukt. Onhandigheden met uw standaard lensdop behoren voorgoed tot het verleden!

Uw objectief is beschermd tegen stof, vingerafdrukken en krassen. Bovendien worden hinderlijke lensflares en strooilicht tijdens het fotograferen tegengehouden, zodat uw foto's een optimaal contrast en een juiste kleurtoon hebben. Als u klaar bent met fotograferen sluit u eerst de onderste klep, daarna de bovenste klep waardoor de frontlens van uw objectief direct weer beschermd is tegen vuil en beschadigen.

O.a. geschikt voor

  • - Sony Vario-Sonnar T* 24-70mm f 2.8 ZA SSM objectief

Specificaties

Algemeen
Merk
Hoocap
Merkspecifiek
Ja
Universeel
Nee
Geschikt voor
Sony 24-70mm
Materiaal
Plastic
Type bevestiging
Bajonet
Opvouwbaar
Nee
Fabrieksgarantie
2 jaar
Hoofdoel
Objectief
Ja

Eerder door jou bekeken