Sony LA-EA3 Alpha Lens Mount adapter

3 reviews | #415184
Sony LA-EA3 Alpha Lens Mount adapter - image 1
Sony LA-EA3 Alpha Lens Mount adapter - image 2

149,-
Levertijd onbekend

Informatie

Sony LA-EA3 Alpha Lens Mount adapter

Kenmerken

- Geschikt voor SSM of SAM objectieven met Sony A mount
- Bevestig Sony A objectieven op een fullframe camera met Sony E mount
- Grotere keuze uit het assortiment van Sony objectieven

Inhoud van de doos

Meegeleverde accessoires

- Lensdoppen
- Handleiding
- Afkomstig van Sony Nederland
- Twee jaar garantie

Reviews (3)

Goed werkende adapter
Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Snelheid
Vormgeving
Adapter werkt snel en zonder problemen op mijn Sony A7 R II. Alleen jammer dat niet alle mogelijkheden van de autofocus gebruikt kunnen worden. En je hebt geen USB-aansluiting om eventueel in de toekomst de adapter te updaten voor meer mogelijkheden zoals bij het merk Metabones. Misschien was dat een betere optie geweest, samen met de Canon 100-400mm versie II, maar dit werkte gewoon beter en sneller met testen.
Werkt goed
Beperkte autofocus mogelijkheden
Geen USB-aansluiting voor updates

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren