Novoflex QuadroPod - Basis
Novoflex QuadroPod - Basis
328,40
  • Novoflex QuadroPod - Basis

Novoflex QuadroPod - Basis

328,40
Tijdelijk uitverkocht
Of betaal 109,47 in
Let op! Geld lenen kost geld

Productinformatie

Info

Dit nieuwe systeem van Novoflex is redelijk uniek in de statieven-wereld, grotendeels door zijn aantal benen (4 in plaats van 3), maar ook door zijn enorme veelzijdigheid. De Novoflex is verbluffend eenvoudig, enorm stabiel en kan makkelijk worden gebouwd naar eigen smaak d.m.v. de optionele modules. Met vier poten kan de QuadroPod op elke ondergrond worden gebruikt. Door zijn uitschuifbare poten kan hij in haast elke denkbare situatie worden gebruikt.

De QuadroPod verdubbelt, door zijn vier poten, de stabiliteit en vermindert het risico tot omvallen. Om de QuadroPod op te zetten, worden eerst drie statiefpoten vast op de grond gezet. Vervolgens wordt het vierde, nog vrije/zwevende been met een simpele handbeweging vastgezet. Constructietechnisch gezien is de QuadroPod tijdens het gebruik trillingsarm en zeer stabiel. En ondanks zijn vierde poot is de QuadroPod niet zwaarder dan de vergelijkbare driepoot-statieven.

Het QuadroPod-systeem biedt 3 verschillende basismogelijkheden/uitgangsprincipes; deze (klassieke) basis-uitvoering, de basis-uitvoering incl. middenzuil en de variabele basis-uitvoering, met de mogelijkheid om van een driepoot een vierpoot te maken. De brede keuze uit optionele statiefpoten (Carbon, Aluminium, lengtes), biedt de mogelijkheid om een QuadroPod samen te stellen die het meest geschikt is voor uw gewenste situatie. Onderaan de poten kunnen verdere toebehoren worden bevestigd, zoals zuignappen, klemmen en spikes.

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Novoflex
Type product
Statiefbasis
Fabrieksgarantie
2 jaar