• Bonjet Atelier Premier Matt Canvas 111.8cm x 15m

Bonjet Atelier Premier Matt Canvas 111.8cm x 15m

Geen reviews
| #466484
369,-
Onbekend
Of betaal 123,- in
Let op! Geld lenen kost geld

Productinformatie

Bonjet Atelier Premier Matt Canvas 111.8cm x 15m

Bonjet Photo Premier Matt Canvas is een eerste klas mat canvas voor foto inkjetprinters. Het zuurvrije weefsel is gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. Vergeleken met canvas van zuiver katoen heeft dit papier een gelijkmatiger structuur en een betere stabiliteit zodat u altijd gegarandeerd bent van perfecte afdrukken van dezelfde kwaliteit. De combinatie van materialen zorgt er ook voor dat het canvas beter bestand is tegen scheuren en dat het een grote flexibiliteit heeft, waardoor het bevestigen op een frame een stuk eenvoudiger wordt.

Diepe zwarten
Het neutrale helderwitte doek is gecoat met een speciale laag die de helderheid van kleurpigmenten versterkt en lichtverstrooiing vermindert. Afdrukken op Bonjet Photo Premier Matt Canvas hebben een bijzonder grote kleurruimte met zeer diepe zwarten. Samen met het de helderwitte basis verkrijgt u zo afdrukken met heldere kleuren en een zeer hoog contrast vol karakter.

Direct droog en veeg- en spatwatervast
Het doek voelt direct droog aan na het afdrukken en is veeg- en spatwatervast. Het doek is zuurvrij en ideaal voor het afdrukken van kunst prints, foto's en reproducties voor tentoonstellings- of decoratiedoeleinden. Vooral portretten en naakten met een donkere, zwarte achtergrond profiteren van de uitstekende eigenschappen van dit canvas. Het zeer fijne, gladde oppervlak heeft slechts een lichte weefselstructuur die niet afleid van het onderwerp.

Kenmerken

- Oppervlak: mat
- Formaat: 111.8cm x 30m
- Gewicht: 410g/m²
- Sterkte: 510µm
- Kerndiameter: 51mm

Specificaties

Algemene info
Merk
Bonjet
Formaat
112cm op rol
Rol breedte
111.8cm
Papiersoort
Mat
Gewicht (g/m²)
410

Accessoires