Productinformatie

RØDE SC3

De Rode SC3 is een kwalitatief hoogwaardige, afschermde kabel om uw RØDE SmartLav Lavalier microfoon te verbinden met uw DSLR, videocamera of audiorecorder met een 3.5mm ingang. De plugjes zijn voorzien van vergulde contacten en zijn kleurgecodeerd, waarbij de grijze kleur de microfooningang is.

Kenmerken

  • Aansluitingen: 3.5mm
  • Vergulde contacten
  • Kleurgecodeerde pluggen waarbij grijs de microfooningang is
  • 11cm
  • 20 gram

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
Rode
Type kabel
Jack-kabel
Fabrieksgarantie
2 jaar
Connectiviteit
Connectors
Jack (3.5mm)
Eigenschappen
Haakse aansluiting
Ja
Verguld
Ja
Ferriet-kraal
Nee
Lengte
11cm
Materiaal
Kunststof
Gewicht
20gr
Kleur
Zwart, Grijs
Draadtype
Rond

Goede omzetting van mobiele lav naar in-camera geluid

5
Luc - 20 maart 2018 - Een paar dagen in bezit
Ik heb de Rode SC3 gekocht om mijn Rode lavalier mic die ik had gekocht voor mijn telefoon aan te sluiten op mijn camera zodat ik geluid van bijvoorbeeld een interview of als ik zelf in de camera wil spreken niet achteraf hoef te synchroniseren. Dit werkt heel goed, ik ben er helemaal tevreden mee. Het geluid is goed en er is, voor zover ik heb gehoord, geen verschil met of zonder koppelstuk.

Mocht je op zoek zijn naar een combinatie van een Rode lavalier mic en een koppelstuk om deze zowel op een telefoon als een camera te gebruiken dan zou ik het omdraaien. Dus een lav voor de camera kopen en een koppelstuk om deze op de telefoon aan te sluiten. Achteraf was mijn keuze wat onhandig maar ik wist toen niet beter.
Lees hele review