Manfrotto Magic Carpet long track 160cm

Geen reviews
| #502422
257,95
232,16 na korting
Levertijd onbekend
Of betaal 77,39 in
Let op! Geld lenen kost geld

Acties en services bij dit product

10% korting

Profiteer van 10% korting op alles van Manfrotto tijdens de actieweken ter ere van ons 20-jarig bestaan! De actie loopt van 28 september t/m 12 oktober 2023.
Meer informatie

Productinformatie

Manfrotto Magic Carpet long track 160cm

De Manfrotto Magic Carpet long track 160cm is een eenvoudige, elegante en duurzame slider voor het maken van soepel lopende en professionele opnamen. De slider is de perfecte lichtgewicht oplossing voor het handmatig maken van opnames maar is ook te gebruiken met de Manfrotto Genie Motion Control Time Lapse Device. De kan worden voorzien van gemakkelijk aan te passen pootjes, een contragewicht-wiel voor het maken van verticale opnames en hoge-precisie kogellagers. De Magic Carpet is snel en gemakkelijk te installeren. 

Manfrotto Genie
Met de Magic Carpet en de Manfrotto Genie heeft u alles in huis dat nodig is voor het maken van volledig bewegingsgestuurde opnames. Het maken van bewegingsggestuurde time-lapse video's en gemotoriseerde realtime video-opnames is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Let op
Het betreft hier alleen de 160cm lange slider. Alle andere accessoires zoals pootjes, contragewicht-wiel en slede zult u apart moeten aanschaffen.

"Alle Syrp producten zijn omgedoopt tot Manfrotto. De vroegere Syrp-producten zijn identiek aan de Manfrotto-producten."

Kenmerken

- Direct bruikbaar met de Manfrotto Genie Motion Control Time Lapse Device
- Lengte 160cm
- Diverse statiefbevestigingsmogelijkheden

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Manfrotto
Type product
Slider rail
Fabrieksgarantie
2 jaar