Hoe gaat CameraNU.nl om met het Coronavirus? Lees onze updates hier.

Kenko PRO 300 DGX 1.4 Extender Nikon

3 reviews | #52023
Kenko PRO 300 DGX 1.4 Extender Nikon - image 1

169,-
Morgen gratis in huis

Informatie

Kenko PRO 300 DGX 1.4 Extender Nikon

Reviews (3)

Net even dat extra
Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Snelheid
Vormgeving
De eerste testshots komen goed uit de bus. i.c.m Nikon D3200 en AF-S DX NIKKOR 55-300MM f/4.5-5.6G ED VR. (wordt dus f/8 en 420mm ) Autofocus werkt nog op f/8 maar is niet de snelste. Voor mij persoonlijk geen probleem, ik gebruik toch meestal manual-focus. Voor bijv. vogelfotografie zou ik toch een lichtsterkere tele aanraden. Kortom, doet wat ik ervan verwacht, niet meer en niet minder.
Tip: check compatibiliteit met lenzen op de website van Kenko. En ik zou niet hoger gaan dan een 1.4 converter met een f/4.5 lens ivm lichtstopverlies.
Extra mm (daar doen we het voor)
Compatibel met veel lenzen (zie website Kenko)
De pro heeft beter glaskwaliteit dan de goedkoper uitvoering
Goede reviews
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Eén stopicht verlies (maar is eigenlijk geen minpunt)
Eigenlijk alleen geschikt bij mooi weer (met f/4.5 lens)

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren