GoPro 3-Way

2 reviews | #528202
GoPro 3-Way - image 1
GoPro 3-Way - image 2
GoPro 3-Way - image 3
GoPro 3-Way - image 4
GoPro 3-Way - image 5
GoPro 3-Way - image 6
GoPro 3-Way - image 7

63,95
Vandaag besteld, dinsdag gratis in huis

Informatie

GoPro 3-Way

Kenmerken

- Op 3 manieren te gebruiken
- Ideaal voor het maken van POV-beelden en selfies
- Ministatief verborgen in het handvat
- Maximale lengte van 51cm
- Waterbestendig

Inhoud van de doos

In de doos

- Afkomstig van GoPro Nederland
- Twee jaar garantie

Reviews (2)

De ideale accessoire voor de GoPro!
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Vormgeving
Deze GoPro 3-Way doet alles wat ik er van verwacht had. Het is een makkelijk mee te nemen selfiestick die je op 3 manieren kan gebruiken. Je kunt hem als volledige selfiestick gebruiken, als compacte stick en er zit een statief in de onderkant van de stok die je eruit kan draaien.

Verder is hij makkelijk mee te nemen, van goede materialen en het grootste voordeel van deze 3-way mount is dat er dus geen stok in beeld zit. Dit komt door het feit dat de selfiestick in een aantal 'hoeken' gebogen kan worden, daardoor geen lelijke stok in het beeld. Dit is zeer handig omdat de GoPro een zogenaamde wide-angle lens heeft (groothoek-beeld).

Kortom; top product en ik kan het zeer aanbevelen!
Stevig
3 in 1 accessoire
Makkelijk mee te nemen
Geen 'stok' in een selfiebeeld
Er zijn geen minpunten opgegeven

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren