Metabones Nikon F - Micro 4/3 Adapter V2

1 reviews | #538272
Metabones Nikon F - Micro 4/3 Adapter V2 - image 1
Metabones Nikon F - Micro 4/3 Adapter V2 - image 2
Metabones Nikon F - Micro 4/3 Adapter V2 - image 3
Metabones Nikon F - Micro 4/3 Adapter V2 - image 4
Metabones Nikon F - Micro 4/3 Adapter V2 - image 5

129,-
Morgen gratis in huis

Informatie

Metabones Nikon F - Micro 4/3 Adapter V2

Kenmerken

- Verchroomde messing vattingen
- Oneindige scherpstelling met behoud van de juiste registratie-afstand
- Stevige verbinding tussen camera en objectief
- Nauwkeurige pasvorm

Inhoud van de doos

In de doos

- Afkomstig van Metabones
- Twee jaar garantie

Reviews (1)

Prima oplossing
Degelijkheid
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Het voordeel van de compacte bouw van Micro Four Thirds is dat je er via een ruime adapter (27mm!) alle mogelijke objectieven aan kunt koppelen. Met de Panasonic GH3 film ik vaak met Zeiss macro-optiek. Het nadeel van deze lichtsterke objectieven is dat ze relatief zwaar zijn maar toch geen eigen statiefaansluiting hebben. Hierdoor wordt de gewichtsverhouding ernstig verstoord.

Metabones heeft dat helemaal begrepen: een lensadapter met een eigen “ingebouwde” statiefgondel. De gondel heeft niet alleen (heel slim) een Arca-koppeling maar tevens een eigen 1/4” schroefdraadgat zodat je met een adapterplaat ook de mogelijkheid hebt voor een glijdende balansinstelling. Het is een perfecte oplossing. Deze Metabones adapter is heel stevig gebouwd, goed afgewerkt en koppelt soepel met de bajonetten. De adapter voldoet geheel aan mijn wensen.
Eigen statiefaansluiting
Degelijke constructie
Er zijn geen minpunten opgegeven

Accessoires

  • 159,-
  • Tijdelijk uitverkocht
    Levertijd: Onbekend

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren
Zopim
Heb je een vraag?