PRO-mounts Suction Cup Mount

6 reviews | #550942
PRO-mounts Suction Cup Mount - image 1
PRO-mounts Suction Cup Mount - image 2
PRO-mounts Suction Cup Mount - image 3
PRO-mounts Suction Cup Mount - image 4
PRO-mounts Suction Cup Mount - image 5

19,49
Volgende werkdag in huis

Informatie

PRO-mounts Suction Cup Mount

Kenmerken

- Zuignap met super zuigkracht
- Voorzien van 1/4" schroefdraad aansluiting
- Heeft een roterende kop

Inhoud van de doos

In de doos

- Zuignap
- Roterende kop
- 1/4" naar GoPro adapter
- Bevestigingsschroef
- Afkomstig van PRO-mounts Nederland
- Vijf jaar garantie

Reviews (6)

Snelle camerabevestiging op de voorruit
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Vormgeving
Goede en stabiele camerabevestiging op de voorruit (of ander vlakke ondergrond). De PRO-mount doet wat die moet doen. De mount heeft voldoende mogelijkheden om de camera op de juiste stand te plaatsen. Werkt erg simpel en efficiënt.
Houd (met name nu het koud is) rekening met temperatuurverschil op de voorruit. Als je de zuignap op de voorruit bevestigt als deze koud is, kan die loslaten als de ruit warmer wordt. Neem dus even de tijd om de temperatuur te laten stijgen voordat je de cameramount bevestigt.
Efficiënt
Stevig
Makkelijke bevestiging
Voldoende instelmogeliljkheden
Er zijn geen minpunten opgegeven

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren