GoPro Dual Battery Charger + Battery voor Hero 4

1 reviews | #577672
GoPro Dual Battery Charger + Battery voor Hero 4 - image 1
GoPro Dual Battery Charger + Battery voor Hero 4 - image 2
GoPro Dual Battery Charger + Battery voor Hero 4 - image 3
GoPro Dual Battery Charger + Battery voor Hero 4 - image 4
GoPro Dual Battery Charger + Battery voor Hero 4 - image 5

54,99
Morgen gratis in huis

Informatie

GoPro Dual Battery Charger + Battery voor Hero 4

Kenmerken

- Laadt twee accu's tegelijkertijd op
- Opladen met bijna elk apparaat voorzien van USB-aansluiting
- Dubbele laadstatus LED's
- Inclusief extra GoPro HD Hero 4 accu

O.a. geschikt voor

Laat alles zien

Inhoud van de doos

In de doos

- Oplaadbare accu voor de GoPro HD Hero 4 action cam
- USB-kabel
- Afkomstig van GoPro
- Twee jaar garantie

Reviews (1)

Liever twee extra accu's mee dan één
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Vormgeving
Voor onze reis naar noord Noorwegen kochten wij een action cam, de GoPro Hero4. Uit eerdere fotografie ervaring blijkt dat je extra accu's mee moet nemen in verband met de temperatuur en de snellere uitputting van deze stoombronnen.

Voor de Hero in totaal drie accu's mee, en de nieuw aangeschafte dual-charger. Geen moment zonder accu gezeten, en het laden is rond een uur gepiept met de dubbele lader (advies; neem er wel een '220v-stekker' voor mee, via de computer opladen is wellicht wat langzamer). Groene led is klaar!

Onze avonturen met de Huskies en de snow-mobiles staan er prachtig op, alhoewel je voor de GoPro wel op de kleurtemperatuur (witbalans) moet letten. Gezien de reis- en weersomstandigheden is het wel even lastig om de GoPro-accu te wisselen in beslagen, kou en sneeuw omgeving, let daarop! De Dual Charger is een onmisbaar item in combinatie met een GoPro!
Twee keer! laden
Geen '220-muur' lader meegeleverd

Accessoires voor dit product

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren
Zopim
Heb je een vraag?