Brofish Nano Suction Cup mount (helmet)

2 reviews | #588835
Brofish Nano Suction Cup mount (helmet) - image 1
Brofish Nano Suction Cup mount (helmet) - image 2
Brofish Nano Suction Cup mount (helmet) - image 3
Brofish Nano Suction Cup mount (helmet) - image 4
Brofish Nano Suction Cup mount (helmet) - image 5

14,95
Volgende werkdag in huis

Informatie

Brofish Nano Suction Cup mount (helmet)

Kenmerken

- Standaard geschikt voor GoPro action cams
- Draagvermogen van zeven kilogram
- Gewicht van slechts 35 gram
- Eenvoudig schoon te maken

Inhoud van de doos

In de doos

- Afkomstig van Brofish Nederland
- Twee jaar garantie

Reviews (2)

Brofish (mini) zuignap
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Vormgeving
Fijne kleine zuignap voor de GoPro. Ik gebruik hem zowel op rechte/vlakke ondergrond als op gebogen. In mijn geval meestal een helm of de tank van de motor. Maar ook op het dek van mijn kitesurf boards waar die toch behoorlijk wat klappen krijgt, en door het water word getrokken af en toe.

Er word 7 kilo aangegeven maar ik moet zeggen dat hij idd zit als een huis. Ook met een gimbal erop wat toch redelijk wat meer weegt dan een GoPro alleen blijft ie goed zitten , ook met zeker wel wat flinke schokken hier en daar, (motor) wanneer ik toch wat bezorgd was dat hij eventueel los zou laten blijft hij gewoon goed zitten.

Ik zet hem uiteraard wel vast met een touwtje mocht ie loslaten dat ie niet ergens verdwijnt met camera etc. Maar tot nu toe nog geen enkele keer gehad. Ik vind het een fijne oplossing is wel wat groter dan het gewone standaard opplaksysteem natuurlijk , maar die wil ik ook niet overal op plakken , en kan ook niet altijd overal. Dus persoonlijk erg tevreden mee als extra accessoire wat weer wat extra opties geeft.

Tot zover eigenlijk geen nadeel ondervonden, anders dan dat je wel netjes de zuignap schoon moet houden, en netjes het kapje moet plaatsen als je hem niet gebruikt. maar hij is ook afwasbaar, en zover na ook wel wat keren onder het zand etc te hebben gezeten, heeft ie na wat keren schoonmaken ook zeker niet aan zuigkracht verloren..
Klein
Sterk
Verwijderbaar
Veeft extra opties vs de
Er zijn geen minpunten opgegeven

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren