Brofish Nano Suction Cup mount (helmet)

2 reviews | #588835
OP=OP
Brofish Nano Suction Cup mount (helmet) - image 1
Brofish Nano Suction Cup mount (helmet) - image 2
Brofish Nano Suction Cup mount (helmet) - image 3
Brofish Nano Suction Cup mount (helmet) - image 4
Brofish Nano Suction Cup mount (helmet) - image 5

14,95
Morgen in huis

Informatie

Brofish Nano Suction Cup mount (helmet)

Kenmerken

- Standaard geschikt voor GoPro action cams
- Draagvermogen van zeven kilogram
- Gewicht van slechts 35 gram
- Eenvoudig schoon te maken

Acties bij dit product

OP=OP

OP=OP
Profiteer snel van de korting op dit product! Zolang de voorraad strekt!

Inhoud van de doos

In de doos

- Afkomstig van Brofish Nederland
- Twee jaar garantie

Reviews (2)

Brofish (mini) zuignap
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Vormgeving
Fijne kleine zuignap voor de GoPro. Ik gebruik hem zowel op rechte/vlakke ondergrond als op gebogen. In mijn geval meestal een helm of de tank van de motor. Maar ook op het dek van mijn kitesurf boards waar die toch behoorlijk wat klappen krijgt, en door het water word getrokken af en toe.

Er word 7 kilo aangegeven maar ik moet zeggen dat hij idd zit als een huis. Ook met een gimbal erop wat toch redelijk wat meer weegt dan een GoPro alleen blijft ie goed zitten , ook met zeker wel wat flinke schokken hier en daar, (motor) wanneer ik toch wat bezorgd was dat hij eventueel los zou laten blijft hij gewoon goed zitten.

Ik zet hem uiteraard wel vast met een touwtje mocht ie loslaten dat ie niet ergens verdwijnt met camera etc. Maar tot nu toe nog geen enkele keer gehad. Ik vind het een fijne oplossing is wel wat groter dan het gewone standaard opplaksysteem natuurlijk , maar die wil ik ook niet overal op plakken , en kan ook niet altijd overal. Dus persoonlijk erg tevreden mee als extra accessoire wat weer wat extra opties geeft.

Tot zover eigenlijk geen nadeel ondervonden, anders dan dat je wel netjes de zuignap schoon moet houden, en netjes het kapje moet plaatsen als je hem niet gebruikt. maar hij is ook afwasbaar, en zover na ook wel wat keren onder het zand etc te hebben gezeten, heeft ie na wat keren schoonmaken ook zeker niet aan zuigkracht verloren..
Klein
Sterk
Verwijderbaar
Veeft extra opties vs de

Accessoires voor dit product