LensCoat voor Nikon 55-300 VR Zwart

1 reviews | #620525
LensCoat voor Nikon 55-300 VR Zwart - image 1

59,99
Levertijd onbekend

Informatie

LensCoat voor Nikon 55-300 VR Zwart

O.a. geschikt voor

  • - Nikon AF-S 55-300mm f 4.5-5.6G VR ED DX objectief

Reviews (1)

Optimale bescherming
Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Snelheid
Vormgeving
Vormgeving
Om bij het struinen de lens te beschermen leek me deze uit verschillende delen bestaande hoes een goede bescherming. Het is een behoorlijk bedrag, maar de afwerking van de neopreen delen is prima. Pasvorm is ook erg goed. Biedt inderdaad de bescherming die ik ervan verwacht had. Het verstellen van de lens met deze cover er omheen werkt erg prettig. Is absoluut geen belemmering.
Pasvorm perfect
Mooi om te zien
Geen belemmering bij lens verstellen
Beschermd tegen opwaaiend zand, krassen door takken in het bos en krasjes bij het afsteunen
Ook de kwetsbare zonnekap wordt beschermd
Losklikken van zonnekap wat lastiger doordat de kliknokjes onder de cover zitten.

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren