Panasonic DMW-MA2ME Leica M-Adapter

1 reviews | #62934
Panasonic DMW-MA2ME Leica M-Adapter - image 1

199,-
Levertijd onbekend

Informatie

Panasonic DMW-MA2ME Leica M-Adapter

Reviews (1)

Panasonic DMW-MA2ME adapter van Leica kwaliteit
Degelijkheid
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Mooie degelijke Leica kwaliteit van Panasonic die werkelijk strak op mijn GH4-body en mijn Leica M lenzen past. Geen minpunten. Leica kwaliteit op een Micro Four Thirds GH4 body, handmatige bediening weliswaar, maar ik kan uitstekend scherpstellen door extra mogelijkheden in te stellen in cameramenu's.

Zeg maar ouderwets fotograferen maar dan met een aantal extra's en 16.05 megapixels en Leica's lichtsterke lenzen. Nadelig is de verdubbeling van de brandpuntsafstanden maar dat kan mijn pret niet drukken. Voor snelle shots gebruik ik de MFT 14-140mm f/3.5-5.6 Power O.I.S. lens met zeer snelle autofocus en een licht gewicht.
Degelijke kwaliteit
Uitstekende pasvorm, zit echt strak tegen GH4-body
Er zijn geen minpunten opgegeven

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren
Zopim
Heb je een vraag?