Panasonic DMW-LFAC1 Auto Lens Cap voor LX100 Zilver

7 reviews | #640075
Panasonic DMW-LFAC1 Auto Lens Cap voor LX100 Zilver - image 1

29,95
Tijdelijk uitverkocht

Informatie

Panasonic DMW-LFAC1 Auto Lens Cap voor LX100 Zilver

O.a. geschikt voor

Reviews (7)

Goede aanvulling voor de Lumix lx100
Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Snelheid
Vormgeving
Goed aanvulling op de Panasonic Lumix LX100, voelt degelijk aan en doet zijn werk goed. Makkelijk dat je het zelf kunt monteren, stel dat een lamel ooit kapot gaat zet je er gewoon een nieuwe op, waar dat bij een compact camera waar het af fabriek in verwerkt zit niet mogelijk is.
Degelijk
Klein minpuntje, camera word ietsje groter

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren
Zopim
Heb je een vraag?