Leica Viewfinder Magnifier M 1.4x
Leica Viewfinder Magnifier M 1.4x
275,-
  • Leica Viewfinder Magnifier M 1.4x
  • Leica Viewfinder Magnifier M 1.4x

Leica Viewfinder Magnifier M 1.4x

275,-
Tijdelijk uitverkocht
Of betaal 91,67 in
Let op! Geld lenen kost geld

Productinformatie

Leica Viewfinder Magnifier M 1.4x

De Leica Viewfinder Magnifier M 1.4x is een klein en praktische accessoire voor alle Leica M meetzoekerscamera's. Door het vergroten van de viewfinder met twee-vijfde is het praktischer en gemakkelijker om de compositie te kiezen bij objectieven met een brandpuntsafstand van 75mm of meer. Tegelijkertijd verbetert het ook de focus nauwkeurigheid vooral wanneer je foto's maakt met telelenzen!

De 1.4x viewvfinder magnifier verandert de vergroting bij de M-serie met 1x, en 0,95x bij M8 modellen. Deze combinatie zorgt voor comfortabel zicht van het onderwerp met beide ogen. Het is vooral nuttig voor de M-serie, aangezien de verschillende zoeker modellen verschillende vergrotingen bieden.

Gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium. De 1.4x viewfinder magnifier wordt op het oog gedeelte van de camera gemonteerd. Deze viewfinder is beveiligd met een ketting en wordt met veertjes vast gemaakt. De viewfinder kan worden bewaard in zijn lederen draagtas die te bevestigen is aan de camerariem met een drukknoop. De viewfinder is daardoor beschermd en is gemakkelijk bereikbaar wanneer dit nodig is.

O.a. geschikt voor

- Leica M7
- Leica M8
- Leica M9

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Leica
Type product
Viewfinder
Fabrieksgarantie
2 jaar